1. Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat.

Produsele comandate sunt, in general, trimise in 2 zile de la primirea platii si sunt expediate prin serviciul de curierat cu urmarire si livrare fara semnatura.

Costul livrarii include costul procesarii si al ambalarii, cat si costurile de transport. Costul procesarii este fix, in timp ce costul transportului poate varia in functie de greutatea totala a pachetului.

Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecarei comenzi I se vor aplica costurile de procesare, ambalare si transport. Riscurile aferente livrarii cad in sarcina dumneavoastra, insa noi vom lua masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile comandate.

Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la pct. 5.

Proprietatea asupra produselor comandate se transfera la livrare, dupa efectuarea platii comenzii in locatia indicata in comanda

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. IT-MB SERVICE SRL isi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii. Lipsa unei instiintari din partea noastra si expirarea termenului de livrare, va da dreptul sa refuzati oricand preluarea produselor.

IT-MB SERVICE SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

2. Returul produselor

Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.it-mb.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Pot fi returnate produse care: nu depasesc 14 zile calendaristice de la data achizitiei acestora; corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda transmisa de catre client; nu prezinta urme de lovire sau deteriorare; nu prezinta urme de uzura; sunt insotite de toate accesoriile care apartin produsului care se returneaza; sunt insotite de factura fiscala sau bonul fiscal de achizitie.

Nerespectarea conditiilor mai sus mentionate sau/ si aducerea produsului, in orice fel, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, da dreptul societatii sa refuze returul produsului.

Pentru efectuarea returului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati cu privire la intentia de retur, in scris, la adresa: Judet Ilfov, localitate Dragomiresti Deal, Aleea Costanza, Nr.2, cladirea N06, sau prin telefon, la numarul de telefon: +40 721 146 346, sau prin e-mail, la adresa de e-mail: office@it-mb.ro, si sa returnati produsul comandat care indeplineste conditiile referitoare la efectuarea returului, mai sus enuntate.

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]; Nume, prenume consumator Adresa consumator; Motivul returului; Data; Semnatura; "

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii produsului, veti primi contravaloarea produsului returnat.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite catre IT-MB SERVICE SRL prin telefon, la numarul de telefon: +40 721 146 346, sau prin e-mail, la adresa de e-mail: office@it-mb.ro.