Cu o experienta din 2010 pana astazi, compania noastra este dedicata furnizarii de servicii premium de tratare a pietrei naturale, aducand o atingere de eleganta si durabilitate in spatiile interioare si exterioare,verticale sau orizontale .Specializandu-ne in diverse tipuri de pietre naturale si artificiale : marmura, granit,ardezie, travertin,calcar, quartz ,compozit ,ceramica si multe altele, oferim solutii personalizate pentru a satisface nevoile si gusturile fiecarui client.

Produse si Servicii

Echipa noastra de profesionisti experimentati ofera o gama completa de produse de intretinere, curatare, impermeabilizare (tratare) si protectie impotriva petelor si a deteriorarii, inclusiv lustruire, reparare . Indiferent daca este vorba de restaurarea unei podele de marmura intr-un palat istoric sau de intretinerea regulata a blatului de bucatarie din granit, marmura, ceramica, travertin, etc. al unei locuinte moderne, ne asiguram ca fiecare proiect este realizat cu atentie la detalii si calitate deosebita.

Publicul Tinta

Publicul nostru tinta include proprietari de locuinte, dezvoltatori imobiliari, ateliere de prelucrare a pietrei naturale, artificiale, arhitecti si designeri de interior care cauta solutii profesionale si fiabile pentru tratare si intretinere. Ne straduim sa oferim servicii adaptate la nevoile fiecarui client, indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului.

Valorile Noastre

La baza afacerii noastre stau pasiunea pentru calitate, integritatea si angajamentul fata de satisfactia clientilor. Ne angajam sa aducem valoare adaugata prin fiecare proiect si sa construim relatii de lunga durata bazate pe incredere si profesionalism.

Diferentiatorul Nostru

Ceea ce ne distinge este atentia noastra meticuloasa la detalii, cunostintele si abilitatile noastre tehnice avansate si angajamentul fata de excelenta. Suntem mereu la curent cu cele mai recente tehnologii si tendinte din industrie pentru a ne asigura ca oferim cele mai bune solutii si servicii pentru clientii nostri.

Indiferent de natura proiectului sau complexitatea acestuia, compania noastra este partenerul de incredere pentru tratarea si intretinerea pietrei naturale, aducand frumusete si longevitate in fiecare spatiu.

Ce spun clientii despre noi
Razvan M.
Recomand cu incredere produsele pentru curatenie pentru cei care apreciaza frumusetea si eleganta unei suprafete de marmura impecabile.
Andrei G.
Sunt extrem de multumit de eficienta produselor de curatare pentru granit pe care le-am incercat recent de la IT-MB. Recomand!
Diana R.
Dupa multe incercari esuate, am gasit in sfarsit produsele de intretinere a gresiei care chiar fac o treaba buna.
Victor P.
Specialisti IT-MB m-au indrumat sa folosesc configuratorul de suprafete, iar acesta m-a ajutat sa gasesc produsele corecte. Multumesc!
Adina T.
Produse eficiente, specialisti dedicati, livrare rapida! Recomand IT-MB.

LIVRAREA ESTE GRATUITA
EXPERIENTA DIN 2010
RETUR GARANTAT IN 14 ZILE