SK 40 Impermeabilizant hidrofug pentru piscine/fantani artizanale

225,00 lei
cu TVA

SK 40

Impermeabilizant hidrofug pentru pietre naturale

SK 40 a fost dezvoltat special pentru impregnarea substraturilor de la slab alcaline la neutre și este adecvat în special pentru tratarea gresiei și a pietrelor naturale în general, fiind totuși posibil să se folosească pentru tratamentul protector al materialelor minerale foarte alcaline.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

SK 40

Impermeabilizant hidrofug pentru pietre naturale

SK 40 a fost dezvoltat special pentru impregnarea substraturilor de la slab alcaline la neutre și este adecvat în special pentru tratarea gresiei și a pietrelor naturale în general, fiind totuși posibil să se folosească pentru tratamentul protector al materialelor minerale foarte alcaline.

CARACTERISTICI GENERALE

SK 40 este o soluție monomoleculară alchilsilană în alcool anhidru care, datorită dimensiunilor mici (diametrul molecular este, de fapt, de același ordin de mărime ca cel al moleculei de apă) sunt capabili să pătrundă adânc în materiale de construcție cu minerale poroase.

În prezența umidității, reacționează cu pereții capilarelor și porilor, creând o barieră impermeabilă, datorită tensiunii ridicate a suprafeței și a forțelor de atracție capilară, care să zic așa, inversate. Ei acționează împotriva pătrunderii apei lichide. Permeabilitatea la vaporii de apă rămâne neschimbată, întrucât SK 40 nu are nicio acțiune de filmogena.

TESTE PRELIMINARE

Datorită eterogenității tipurilor și componentelor pietrelor naturale tratate cu SK 40, este recomandabil să se efectueze teste preliminare din când în când pentru a determina cantitatea potrivită de produs care va fi utilizată pentru a obține cea mai bună protecție hidrofugă și pentru a constata absența oricărui variații cromatice.

APLICARE

SK 40 este un hidrofug care împiedică absorbția apei lichide prin capilaritatea materialelor din piatră.

SK 40 s-a dovedit eficient pentru următoarele aplicații:

- tratarea suprafețelor supuse

presiunei apei, cum ar fi: piscine,

fântâni etc.

- protejarea pereților din piatră naturală împotriva ploii și a umezelii;

- prevenirea eflorescenței, prin inhibarea transportului sărurilor la suprafață;

- prevenirea pagubelor cauzate de ciclurile de inghet-dezgheț și săruri.

Previne pătrunderea apei și a soluțiilor saline în pori; protecția împotriva coroziunii cauzate de ploaie acidă.

METODA DE UTILIZARE

SK 40 este adecvat pentru impregnarea hidrofugă a materialelor de construcție minerale ușor alcaline sau neutre, în special din piatră naturală.

SK 40 este livrat gata de utilizare.

Aplicați SK 40 din abundență de două sau trei ori până când este saturat. Presiunea de pulverizare și diametrul

duza trebuie aleasă astfel încât agentul de impregnare să nu fie pulverizat. Operați cu presiuni mici de impregnare (0,5 - 0,7 bar).

Cantitatea de aplicat depinde de capacitatea absorbantă a substratului și de adâncimea de penetrare dorită, aproximativ 300-500gr / m2.

Substraturile neabsorbante nu pot fi tratate cu SK40.

Contactul SK 40 cu apă trebuie evitat înainte de aplicare. Containerele și echipamentele trebuie să fie curate și uscate. Materialele din piatră umedă tratate cu SK 40 pot avea o culoare mai închisă la sfârșitul tratamentului.

Suprafețe care sunt expuse atmosferei exterioare și contaminate de praf, smog, săruri, soluții saline, ulei etc. trebuie să fie curate. De fapt, eficacitatea completă a unei impregnări hidrofugante poate fi asigurată numai dacă soluția poate pătrunde în materialele de piatră.

PRECAUȚII

Nu fumați în timpul aplicației. Nu se aplică în plin soare sau în ploaie sau pe vânt puternic. Atunci când lucrați cu SK 40, este necesar să se ia în considerare inflamabilitatea datorată alcoolului izopropilic utilizat ca solvent: de aceea evitați flăcările deschise, scânteile și sursele de căldură. Pentru stingerea flăcărilor, se pot folosi stingătoare de apă și / sau CO2. Deși SK 40 este non-toxic, luați măsurile de precauție obișnuite pentru manipularea substanțelor chimice. Minimizați contactele. În cazul contactului SK 40 cu ochii, pielea și hainele, spălați imediat cu multă apă.

AMBALARE

1lt = 12/bax

5 lt = 4/ bax

DEPOZITARE

Depozitați într-un loc uscat. Nu expuneți la surse de căldură. Evitați umiditatea.

LIMITE DE RĂSPUNDERE

Ne declinăm toată responsabilitatea pentru lucrările și pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau greșită a produsului. Indicațiile pe care le oferim despre caracteristicile produsului și metodele de utilizare provin din rezultatele aprofundate ale testelor și practicilor de laborator. Cu toate acestea, întrucât nu este posibil să se producă alte elemente de judecată atunci când se folosesc produsele, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Chiar și producerea parțială a fișelor noastre tehnice este interzisă. Datele se referă la standardele în vigoare la data tipăririi din 2013. Compania își rezervă dreptul de a le modifica fără notificare prealabilă.

PRODUS PENTRU UTILIZARE PROFESIONALĂ


9 Produse

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

120,00 lei

LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

90,00 lei

HM2 Impermeabilizant hidro repelent pe baza de apa

HM2 are o formulă specială, care conferă impermeabilitate la apă suprafeței, conservându-i caracteristicile estetice și neafectând respirabilitatea substraturilor. Poate fi aplicat pe toate materialele de zidărie precum: ipsos, ciment, calcar, piatră, cărămidă, țiglă și aglomerate.

90,00 lei

IS01 Impremeabilizat hidrolepent, consolidant cu efect natural

IS01 este un hidro-repelent conceput pentru tratarea materialelor poroase, carora le confera o protectie impotriva ploii, prevenirea eflorescentei din cauza sarurilor solubile, finisaj non aderent si reducerea aderarii murdariei. Nu provoaca nici o modificare a aspectului si nici o reducere a transpiratiei. Ideal pentru piatra naturala, calcar si beton

150,00 lei

IDROBASE 303 Protecție ecologică pe bază de apă, de impermeabilizare la ulei și apă și împotriva petelor de fond

IDROBASE 303 este un tratament rapid  de impermeabilizare la ulei și apă, antimucegai, cu formulă monocomponent pe bază de apă, pentru materiale de construcție de diverse tipuri cu grad mediu și înalt de porozitate. Acest produs de conservare în profunzime și superficială, antipraf, nefilmogen, aparține noii generații de soluții pe bază de apă de legare a fluorului și poate pătrunde în profunzimea materialelor de construcție, protejându-le de absorbția apei și sărurilor minerale transportate de aceasta și lăsându-le totodată complet respirabile. Produsul reduce drastic absorbția substanțelor lichide, uleioase sau grase și, în mod normal, nu modifică aspectul exterior natural al plăcilor ceramice sau pietrei naturale, facilitând curățarea cu produse obișnuite și prin tehnici simple. 

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

200,00 lei

IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.

100,00 lei

SILOSILAN D.L. Protecție antisalinic, antimucegai impermeabilă la apă, pe bază de apă

SILOSILAN DL este un produs de impermeabilizare în profunzime la apă, pe bază de apă, de înaltă calitate. Este un agent impregnant rezistent la substanțe alcaline și acide, conține agenți umectanți și poate fi aplicat pe orice substrat mineral și pe materiale pe bază de argilă refractară, precum: ceramică, teracotă, cărămidă aparentă, țiglă, ciment, piatră naturală absorbantă și marmură absorbantă. 

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

110,00 lei

GLEND STONE Auto-lucidant

Formula specială a produsului de autolustruire GLEND STONE, care este transparent și incolor, ideal pentru marmură, granit, piatră naturală și toate tipurile de materiale poroase și gresii, permite protejarea și lustruirea imediată a nervurilor, treptelor, șemineurilor, colțurilor și suprafețelor mici, care sunt dificil de lustruit mecanic. 

120,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

120,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat.