SemiFlexibile FEN pentru polizoare unghiulare si masini de slefuit

Disc semiflexibil plat utilzat pentru Slefuire marmura/granit  Slefuire piatra, Slefuire material de constructii (ciment,mozaic)

Granulatii disponibile: 16/24/36/60/80/120/220

Dimensiune
Granulatie
Cere oferta
 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Disc semiflexibil plat din carbura de siliciu este  utilzat pentru Slefuire marmura/granit , piatra naturala,  materiale de constructii (ciment,mozaic) suportul este produs din fibre unde este adaugat un strat gros de abraziv prevazut cu gauri pentru o mai buna racire .


Specificatii

TIP PRODUS
Slefuire
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Slefuire/Lustruire
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Polizor uncghiular

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

30,00 lei

Pasta abraziva pentru lustruire marmura si granit

Pasta abraziva este o pasta  pe baza de ceara , folosita pentru lustruirea suprafetelor din marmura,  granit,piatra naturala sau artificiala. Pasta abraziva curata si reda luciul suprafetei. Pasta abraziva se foloseste impreuna cu produse din pasla/discuri textile sau peri pentru opetratii de slefuire si lustruire. Pasta abraziva creeaza cu succes luciu de tip oglinda pe materialele destinate.

350,00 lei

Disc marmura full diamantat DryFace WB

Disc diamantat elctrodepozitat conceput special pentru slefuirea/modelarea la uscat a marmurei/travertinului . Prevazut cu diamantat pe toata suprafata permite slefuirea/modelarea/degrosarea materialului cu usurinta.

Dimensiune: 125/180

Prindere pe polizor unghiular 22.22

35,00 lei

Piatra oala Mole a tazza

Piatra tip oala este un abraziv din carbura de siliciu  potrivit pentru slefuirea uscata a : betonului,granitului,marmurei, pietrei naturale. Aceasta piatra abraziva se utilizeaza impreuna cu un polizor unghiular la slefuirea suprafetelor destinate.

Granulati: 16/24/36/60/80/120/220

Dimensiuni : 110/90x55/22.22