ZIMBA BLACK Corector de culoare pentru granit, marmura, piatra naturala

ZIMBA BLACK este un produs impregnant durabil, a carui formula satureaza suprafetele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe.

#corector-zimba-black-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
200,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Corector de culoare pentru suprafete precum granit, marmura, piatra naturala

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

ZIMBA BLACK este un produs impregnant durabil, a carui formula satureaza suprafetele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBA BLACK este un produs care, prin adaugarea anumitor pigmenti, se utilizeaza pentru innegrirea marmurei si granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reinsufletind tonurile cromatice si aducand la lumina chiar si culorile cele mai terne. Produsul atenueaza defectele suprafetei precum semnele discrete aparute in diversele etape ale polizarii si/sau lustruirii marmurei, granitului si pietrei naturale. Produsul este stabil la radiatii UV. Suprafetele tratate devin mai intunecate, mai uniforme ca aspect si capata o calitate imbunatatita.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Manual: picurati ZIMBA BLACK in stropi pe placile uscate si dispuse orizontal, apoi uniformizati cu un servetel de hartie sau o carpa uscata si curata.

Automatizat: aplicati produsul cu ajutorul masinilor de ceruit, in forma neutra sau cu adaosul pigmentilor nostri, dupa cum este necesar.

Placi polizate la 1200: asigurati-va ca placa este complet uscata. Aplicati uniform, cu o rola sau o pensula, pe placa dispusa de preferinta in pozitie orizontala. Lasati sa se usuce timp de minimum 48 de ore. Terminati lustruirea cu capetele de lustruire (ultimele 2 sau 3 capete).

PRECAUTII

Se recomanda sa nu aplicati ZIMBA BLACK pe placi umede sau tratate in prealabil cu alte materiale.

APLICARE

Aproximativ 25 mp/l

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l - 12/24 buc

Canistre de 5 l - 4/6 buc.

Canistre de 10 lt/25 lt

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#corector-zimba-black-1l
Tip Suprafata
Granit
Marmura
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Caracteristici Cheie
Rezistent la Apa
Forma | Textura
Lichid
Culoare
Negru
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.