A-PLUS Nuantator Hidro | Oleo-Repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultima generatie, conceput in mod specific pentru aplicare pe suprafete compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe baza de rasina.

#nuantator-a-plus-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
200,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Granit - Lucios, Granit - Mat, Quartz
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Tonifiant de impermeabilizare la ulei pentru materialele de constructie recompuse, pe baza de rasina.

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultima generatie, conceput in mod specific pentru aplicare pe suprafete compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe baza de rasina. Ideal pentru evidentierea si aducerea la lumina chiar si a culorilor cele mai sterse, protejand suprafetele de probleme precum amprentele digitale imprimate prin utilizarea normala sau cauzate in faza de instalare. Produsul poate fi aplicat fie pe placi, fie pe articole finite precum plite, blaturi pentru lavoare etc. Excelenta formula stabila si impregnanta face ca A-PLUS sa fie utilizabil si pentru recuperarea si innoirea culorii suprafetelor uzate, precum pardoseli, scari, pervazuri, balustrade, mese etc., evidentiind tonurile cromatice si protejand totodata structura suprafetei, fara a crea pelicule inestetice. Produsul este stabil impotriva radiatiilor UV si a spalarilor de intretinere. Excelent atunci cand este utilizat cu gama de produse de intretinere precum A-SHINE, spray de curatare care nu lasa halouri, sau in combinatie cu A-CLEANER, detergent specific pentru indepartarea depunerilor de calcar.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Produsul se utilizeaza in forma in care este furnizat. Pe suprafata perfect curata si uscata, Distribuiti produsul A-PLUS in cantitate mica la fiecare aplicare, in mod uniform si regulat, evitand formarea de pete de exces de produs pe suprafata si folosind un tampon, o perie lata moale sau o carpa de bumbac necolorat. Formula este echilibrata atat pentru lucrul in linie automatizata, cat si pentru lucrarile manuale, fara a incarca prea mult suprafata si fara a se usca prea repede. Aplicarea prin metoda manuala pe placi: aplicati A-PLUS pe placa dispusa orizontal, picurand produsul in stropi si uniformizandu-l cu ajutorul unui tampon. Dupa cateva minute, aplicati produsul A-PLUS prin stropire si masati-l cu un servetel moale si uscat de hartie sau cu o carpa de bumbac, indepartand eventualele excese. Aplicare: aprovimativ 35/55 mp/l. Aplicarea automata pe placi lucioase si perfect uscate: aplicati prin pulverizare pe placile dispuse orizontal la capatul liniei de ceruire, folosind masina de ceruire, apoi treceti produsul pe sub tampoanele de fetru in scopul uniformizarii si inlaturarii exceselor. Aplicare: aproximativ 50/80 mp/l.

APLICARE

APROXIMATIV 35-80 Mp/l, depinde de metoda de operare si de suportul tratat.

PRECAUTII

Faceti intotdeauna un test preliminar, intr-un loc putin vizibil, pentru a verifica compatibilitatea cu suprafata, pentru a verifica urmatoarea nuanta a materiale si pentru a verifica consumul in functie de absorbtia materialului pentru care este destinat si la metoda de procesare.

Nu aplicati la temperaturi mai mici de 10oC, pe suprafete prea calde sau in bataia soarelui, temperatura optima pentru tratare este cuprinsa intre 10oC si 25oC. Protejati suprafata de contactul cu apa in primele 24 de ore.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l - 12/24 buc

Canistre de 5 l - 4/6 buc.

Canistre de 10 lt/25 lt

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 25oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#nuantator-a-plus-1l
Tip Suprafata
Compozit
Quartz
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Caracteristici Cheie
Rezistenta Indelungata
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.