Impermeabilizant Oleo-repelent, Anti pete IDROBASE 303

IDROBASE 303 este un tratament rapid, la umed, de impermeabilizare la ulei si apa, antimucegai, cu formula monocomponent pe baza de apa, pentru materiale de constructie de diverse tipuri cu grad mediu si inalt de porozitate.

#impermeabilizant-idro-303
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Protectie ecologica pe baza de apa, de impermeabilizare la ulei si apa si impotriva petelor de fond

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

Acest produs de conservare in profunzime si superficiala, antipraf, nefilmogen, apartine noii generatii de solutii pe baza de apa de legare afluorului si poate patrunde in profunzimea materialelor de constructie, protejandu-le de absorbtia apei si sarurilor minerale transportate de aceasta si lasandu-le totodata complet respirabile. Produsul reduce drastic absorbtia substantelor lichide, uleioase sau grase si, in mod normal, nu modifica aspectul exterior natural al placilor ceramice sau pietrei naturale, facilitand curatarea cu produse obisnuite si prin tehnici simple.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Aplicati pe suprafata curatata si perfect uscata, cel mult usor umezita, cu ajutorul unui aplicator glisant, unei role cu peri scurti, unei perii late sau unui pulverizator de joasa presiune si asteptati 24 de ore inainte de a aplica eventualele tratamente pe baza de rasini/ceara. Pentru protectia in spatiile exterioare se recomanda ca, dupa spalarea initiala a suprafetei, sa asteptati doua-trei zile pentru ca aceasta sa fie aproape uscata si sa aplicati produsul in 2-3 straturi, lasand un interval de 3-4 ore intre aplicari. Capacitatea de protectie impermeabila la ulei si apa se obtine dupa 24-48 de ore, in functie de numarul de straturi de produs aplicate. Dupa uscare, indepartati orice exces de produs cu o carpa moale si uscata sau cu o monoperie dotata cu discuri de pasla, pentru a reda suprafetei luciul sau original.

APLICARE

Pentru piatra naturala: aproximativ 8/12 l pentru 100 mq per mana, in functie de absorbtia materialului pentru care este destinat. Pentru ceramica si teracota foarte poroasa: 12/15 l pentru 100 mq per mana. Pentru teracota fabricata prin metode mecanice: 10/12 l pentru 100 mq per mana.

PRECAUTII

Nu aplicati produsul in conditii de expunere la soare sau pe suprafete calde.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#impermeabilizant-idro-303
Tip Suprafata
Ceramica
Teracota
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Tara Origine
Italia
Utilizare
Comercial
Rezidential
Destinat Pentru
Podea | Pardoseala
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.