Solutie Antiderapanta Pentru Pavimente Din Gresie, Ceramica, Granit Anti Slip

Anti-Slip rezolva problema alunecarii cauzate de apa, nu modifica aspectul estetic al suprafatei tratate, nu formeaza pelicule de suprafata.

Abichem
#anti-slip
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Granit - Lucios, Granit - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Proprietati:

Formula specifica pentru tratamentul antiderapant al suprafetelor interne si externe din granit, cuartit, gresie portelanata, ceramica.

Rezolva problema alunecarii cauzate de apa, nu modifica aspectul estetic al suprafatei tratate, nu formeaza pelicule de suprafata, actioneaza direct asupra materialului din piatra creand o microporozitate astfel incat sa permita GRIP-ul anti-alunecare necesar in prezenta apei.

Recomandat pentru tratarea tuturor suprafetelor susceptibile de alunecare precum: pardoseli, zone cu pante, bai, margini de piscine, scari etc.

Diluare: Gata de utilizare

Mod de utilizare:

Este suficienta o singura aplicare pentru a obtine rezultate optime ,recomandat totusi sa efectuati un test preliminar pe materialul ce urmeaza a fi tratat pentru a vedea reactia acestuia .

IMPORTANT :

Inainte de a folosi Anti-slip , asigurati-va ca suprafata este perfect curata si uscata,recomandam efectuarea unei spalari de pregatire inainte de tratament ,acoperirea/protejarea partilor metalice.

Aplicati Anti -slip pe sufrafata cu un nebulizator(vermorel) presiune joasa (incarcare manuala),intr-un mod uniform icercand sa evitati excesul

Lasati solutia sa actioneze 5/10 minute apoi clatiti din abundenta indepartand orice urma de produs .

Daca se doreste o porozitate mai mare repetatii tratamentul.

Timpul de actionare si consumul sunt in functie de fiecare material in parte ,de aceea se recomanda un test preliminar . IN GENERAL CU 1 LT SE FAC CIRCA 6-8 MP

NOTA : NU CALCATI PESTE PRODUS IN FAZA DE TRATARE .

EVITATI FOLOSIREA DE CEARA LUCIDANTA DEOARECE ANULEAZA EFECTUL ANTI -ALUNECARE

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#anti-slip
Tip Suprafata
Ceramica
Gresie
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Proprietati
Anti-Alunecare
Tara Origine
Italia
Utilizare
Comercial
Rezidential
Destinat Pentru
Podea | Pardoseala
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.