Impermeabilizant oleorepelent, Natural Stone, protector anti pete cu efect natural pentru suprafete poroase sau lustruite

NATURAL STONE este o protectie impermeabila la apa si ulei pentru marmura, granit, piatra naturala, teracota, ciment, terrazzo, aglomerate.

Abichem
#natural-stone
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Teracota
Acest produs se regaseste in urmatoarele pachete:
IT-MB
Pachet Promotional 01 - Natural Stone & Deterlavo
1 x Detergent Neutru Parfumat, Deterlavo
1 x Impermeabilizant oleorepelent, Natural Stone, protector anti pete cu efect natural pentru suprafete poroase sau lustruite
150 lei
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

NATURAL STONE este o protectie impermeabila la apa si ulei pentru marmura, granit, piatra naturala, teracota, ciment, terrazzo, aglomerate.

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

NATURAL STONE este un produs impermeabil la ulei si apa pe baza de solventi organici, pentru protectia materialelor de constructie mediu sau puternic absorbabile: marmura, granit, piatra naturala, teracota, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc.ofera un grad ridicat de protectie si rezistenta impotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei si la murdarie in general.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Intindeti produsul NATURAL STONE pe suprafete perfect curatate si uscate, reci si neexpuse la radiatiile solare (adica, nu la orele prea calduroase ale zilei) cu ajutorul unei pensule sau preferabil cu pulverizatoare de joasa presiune cu duza de 0,5 mm sau cu un pistol pulverizator fara aer, tinut la distanta de aproximativ 20 cm fata de suprafata.Se recomanda repetarea operatiunii la cateva ore dupa aplicarea primului strat.

Pentru utilizare de exterior, aveti in vedere ca nu trebuie sa ploua timp de cel putin 24 ore.

PRECAUTII

Faceti intotdeauna un test de proba pe o suprafata mica pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul.

AVERTISMENTE

Acoperiti ferestrele si eventualele plante inainte de aplicarea produsului.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#natural-stone
Tip Suprafata
Granit
Marmura
Piatra Naturala
Travertin
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Tip Aplicare
Pulverizare
Rola | Pensula
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Greutate
1 KG
Caracteristici Cheie
Rezistent la Apa
Rezistent la Murdarie
Rezistent la Pete
Forma | Textura
Lichid
Timp Uscare
6 H
Destinat Pentru
Bucatarie | Baie
Perete
Podea | Pardoseala
Terase
Culoare
Transparent
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.