Masina de profilat pe perna de apa AUCTOR A 92

O masina hidraulică manuală inovatoare care utilizează cele mai noi tehnologii aplicate atât proiectului, cât și materialelor. 

Cere oferta
 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

O masina hidraulică manuală inovatoare care utilizează cele mai noi tehnologii aplicate atât proiectului, cât și materialelor. Rezultatul: un produs expeptional de inalta calitate.

A 92 este capabil să creeze orice profil pe orice piesă, fie ea dreaptă, curbată sau modelată, pe orice tip de material: granit, marmură, sintetic, ceramic și sticlă.

La sfârșitul procesului, profilul este întotdeauna perfect modelat și lustruit.

Se caracterizează prin transmisia hidraulică, brevetul OMA SYSTEM, care îl face de neegalat pentru performanță și durabilitate!Ungere și răcire internă:Apa folosită pentru a lubrifia unealta, înainte de a ajunge la mașină, trece printr-un schimbător de căldură apă / ulei situat pe unitatea de comandă care răcește sistemul hidraulic (brevetat). Odată ajuns pe mașină, acesta traversează interiorul axului și iese trecând în interiorul frezelor pentru o lubrifiere perfectă. Lucreaza la o temperatură constantă îmbunătățește semnificativ performanța mașinii prin prelungirea duratei de viață a pieselor în mișcare, cum ar fi axul, frezele diamntate, rulmenții.

Viteza variabila:

Folosind variatorul în mod corespunzător, mașina se „adaptează” oricărui tip de freza diamntata (și nu invers), reușind să obțină performanțe maxime de la acesta în ceea ce privește calitatea, precizia și uzura minimă în timp ce efectuează lucrări complexe. Acest obiectiv este dificil de realizat cu mașinile cu viteză fixă ​​sau cu două trepte

Securitate si sanatate:

Fără electricitate pe mașină, siguranța lucrătorilor împotriva electrocutării este garantată. Absența prafului și greutatea extrem de redusă previn deteriorarea sănătății pe termen lung.

Caracteristici tehnice:

 TRANSMISIE Hidraulică

PUTERE CV 4

GREUTATE Kg. 28

DIMENSIUNI cm. 70 x 45 x 30

TIMPURI DE PRELUCRARE Granit de la cm. 3 - M 6 de taur (adâncimea V) în 60 de minute

GROSIME cm. 10 max

REGLARE VITEZĂ Variator de viteză de la 0 la 7.000 GM.MÂNER Ergonomic - miez din oțel / acoperire din cauciuc antiderapant


Specificatii

TIP PRODUS
Masina de profilat
Utilizare
Prelucraea canturilor
Utilizat pentru
Marmura/granit/quartz/travertin/piatra naturala

Referinte specifice

2 alte produse din aceeasi categorie:

0,00 lei

Centralina hidraulica

Această unitate de putere hidraulică are caracteristici superlative.

Datorită gamei de mașini care pot fi conectate la acesta respectiv  freze,polizoare unghiulare, mașini de lustruit marginile, reprezintă soluția ideală pentru a satisface toate nevoile lucrătorului de marmură.