LUX Ceară specială sub formă de pastă, pe bază de ceară de carnauba braziliană

110,00 lei
cu TVA

LUX este o ceară sub formă de pastă, cu o formulă pe bază de ceruri naturale prețioase incluse în solvent organic, pentru îngrijirea și protecția marmurei, granitului, pietrei naturale, aglomeratelor (gresie grosieră, mozaic paladian, terrazzo). 

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Ceară specială sub formă de pastă, pe bază de ceară de carnauba braziliană și ceruri naturale de albine, de o valoare deosebită pentru marmură, granit și piatră naturală 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

LUX este o ceară sub formă de pastă, cu o formulă pe bază de ceruri naturale prețioase incluse în solvent organic, pentru îngrijirea și protecția marmurei, granitului, pietrei naturale, aglomeratelor (gresie grosieră, mozaic paladian, terrazzo). 

LUX este o ceară prețioasă foarte fină, obținută prin amestecul celor mai bune ceruri de carnauba braziliană și de albine. Aceasta garantează și menține luciul natural al marmurei și granitului, oferind o protecție durabilă; formează o barieră împotriva murdăriei și sporește farmecul și frumusețea acestor materiale. 

Ceara virgină de albine, un ingredient prețios, ca și rășina fluidă extrasă din muguri de pin, face ca LUX să fie o ceară perfectă, care oferă un nou luciu de briliant pardoselii dumneavoastră 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE Diluare: Produsul nu trebuie diluat. 

Aplicare: Pasta de ceară pentru marmură, praguri, blaturi, pervazuri, plăci funerare, decorațiuni etc. trebuie aplicată la 24 de ore după aplicarea unui strat de bază de LITHOS, PRIMALAS/92, KEOS/928, KERASTONE sau IDROBASE 303. Produsul trebuie distribuit omogen și cu blândețe, în două straturi la interval de 4- 5 ore între aplicări, pe pardoseala care trebuie lustruită; întindeți ceara cu un burete sintetic obișnuit, cu o cârpă sau cu o perie lată. Pasta de ceară poate fi aplicată și cu ajutorul unei monoperii prevăzută cu încălzitor și dotată cu perii de moliciune medie, precum cele din peri tampico. Lăsați să se usuce timp de câteva ore, apoi lustruiți cu o cârpă uscată de lână sau de fetru sau cu o monoperie dotată cu discuri albe sau bej. Pardoseala va căpăta un luciu inegalabil. Nu folosiți prea multă ceară odată; ceara LUX conține, între componentele sale, ceară foarte pură de albine, care necesită distribuirea în cantități mici pe pardoseală pentru obținerea celor mai bune rezultate. 

Ceara LUX nu lasă dâre, este impermeabilă la umiditate și la praf (grație capacității sale de impermeabilizare) și, ca atare, constituie un adevărat tratament nutritiv pentru pardoseli și oferă o protecție eficace împotriva factorilor exteriori și împotriva deteriorării în timp. Evidențiază și protejează suprafețele, protejându-le de uzură. 

APLICARE 

Aproximativ 6 litri/100 mp pentru fiecare strat. 

PRECAUȚII 

Pe timpul iernii, pasta de ceară poate căpăta o consistență mai solidă. Se recomandă apropierea pachetului de un radiator sau introducerea la bain-marie pentru a înmuia produsul. Nu încălziți niciodată produsul la flacără deschisă. Se recomandă amestecarea produsului înainte de utilizare. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc 

Canistre de 5 l – 6 buc. 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


25 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Ceara
Tip solutie
Pasta/Gel
Utilizare
Interior
Utilizat pentru
Granit,marmura,piatra naturala,aglomerat
Caracteristici cheie
LUX Este ceară specială sub formă de pastă, pe bază de ceară de carnauba braziliană și ceruri naturale de albine, de o valoare deosebită pentru marmură, granit și piatră naturală

Referinte specifice

13 alte produse din aceeasi categorie:

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

120,00 lei

LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

  • Nou
140,00 lei

A LUX Impermebilizat Oleorepelent cu efect de umed

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

200,00 lei

IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.