LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

120,00 lei
cu TVA

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Protecție de profunzime impermeabilă la apă, pe bază de solvent, pentru marmură, granit, piatră naturală, teracotă, aglomerate de marmură și ciment 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior. LITHOS reduce umiditatea care reiese din substrat, evitând astfel formarea de eflorescențe saline la suprafață, reduce absorbția hidrică, inhibă apariția mușchiului vegetal, mucegaiului și algelor. Respinge fixarea petelor cauzate de poluarea din aer, facilitând astfel curățarea ulterioară. LITHOS nu modifică permeabilitatea la vapori și permite o bună respirabilitate a materialului tratat, furnizând o excelentă rezistență a suprafeței tratate la agenții atmosferici, lumina solară și ploile acide. Produsul nu îngălbenește și are o durată de viață utilă de peste zece ani. 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE Diluare: Produsul se utilizează în forma în care este furnizat. 

Aplicare: Înainte de aplicarea LITHOS, este necesar să se efectueze o curățare de bază cu produsul DETERGON R3, CLEAN SPECIAL sau SANNY KAL. Odată ce suprafața este perfect curățată și uscată, aplicați LITHOS cu o perie lată sau cu o rolă, distribuind produsul din abundență și în mod uniform, în 1-2 straturi, lăsând un interval de 3-4 ore între aplicări. Pentru finisare (impermeabilă la ulei), se recomandă să se utilizeze produse pe bază de solvent, de exemplu: REP OIL NEW, CTF 40, KEOS/928 sau KERASTONE, sau pe bază de apă, de exemplu: IDROBASE 303, aplicate în ziua următoare, în 1 sau 2 straturi, lăsând un interval de 4-6 ore între aplicări, în funcție de puterea de absorbție a materialului-suport. În eventualitatea aplicării pe suprafețe verticale, se recomandă sistemul de pulverizare fără aer, administrând produsul în 2 straturi, la interval de câteva ore între aplicări, pe suprafețe uscate. De asemenea, în cazul spațiilor exterioare, aveți în vedere că nu trebuie să plouă cel puțin 2 zile după aplicare. 

LITHOS este adecvat pentru aplicare pe spatele plăcilor de marmură, împreună cu orice adeziv pe bază de ciment compatibil cu următoarele caracteristici: C2ES1; C2TES1; C2ES2; C2TES2. Federchemicals recomandă furnizorilor de piatră / constructorilor să verifice această compatibilitate adresându-se fabricantului adezivilor. Prin urmare, compatibilitatea adezivului cu produsul nostru de impermeabilizare / sigilare poate fi confirmată numai de fabricantul adezivilor. 

PRECAUȚII 

Nu aplicați produsul în condiții de expunere la soare. Faceți întotdeauna un test de probă pe o suprafață mică pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul. 

APLICARE 

piatră naturală foarte absorbant: aproximativ 10/12 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată. 

piatră naturală porozitatea medie: aproximativ 5/10 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată. 

ciment: aproximativ 12/15 l pentru 100 mp fiecare mână aplicată în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALA

Sticle de 1 l – 12/24 buc 

Canistre de 5 l – 4/6 buc. 

Canistre de 10 lt/25 lt 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


24 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
IMPERMEABILIZANT
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Granit,marmura,travertin,piatra naturala
Miros
Specific
Caracteristici cheie
LITHOS este un produs cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă

Referinte specifice

13 alte produse din aceeasi categorie:

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

200,00 lei

IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

  • Nou
140,00 lei

A LUX Impermebilizat Oleorepelent cu efect de umed

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.