LINFASTONE POLISH Cremă din ceară de albine ecologică pe bază de apă

90,00 lei
cu TVA

LINFASTONE POLISH este un produs pe bază de ceară de albine umedă și bogată, cu aplicare facilă, pentru îngrijirea, curățarea și întreținerea tuturor suprafețelor de piatră de mici dimensiuni, precum blaturi de bucătărie, blaturi de baie, praguri, mese, pervazuri, plăci comemorative etc. 

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Cremă de ceară de albine ecologică pe bază de apă pentru blaturi, pereți, plăci comemorative, pervazuri. 

Detergent – lustru – polish pentru întreținerea blaturilor de marmură și granit lustruite 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

LINFASTONE POLISH este un produs pe bază de ceară de albine umedă și bogată, cu aplicare facilă, pentru îngrijirea, curățarea și întreținerea tuturor suprafețelor de piatră de mici dimensiuni, precum blaturi de bucătărie, blaturi de baie, praguri, mese, pervazuri, plăci comemorative etc. 

Special pentru curățarea, împrospătarea, lustruirea marmurei și granitului de tip lucios. 

LINFASTONE POLISH hrănește în profunzime suprafețele și le protejează de praf pe o perioadă îndelungată 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE 

LINFASTONE POLISH este gata de utilizare. 

Agitați produsul înainte de utilizare, vărsați câteva picături de cremă pe un șervețel alb moale și uscat și întindeți pe suprafață în mod uniform. Nu utilizați produsul în exces. Așteptați câteva minute ca produsul să se usuce, apoi frecați energic suprafața de lustruit. Așteptați circa 30 de minute înainte de a așeza alimente pe suprafața tratată cu produsul. 

Sfaturi utile: Piatra naturală trebuie protejată cu produsul antipete impregnant de impermeabilizare la apă și ulei KERASTONE sau IDROBASE 303 (cu 24 de ore înainte de prima aplicare a produsului). 

PRECAUTII

Faceți întotdeauna un test de probă pe o suprafață mică. 

A se păstra la temperatura ambientală. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Stikle de 500 ml – 12/24 buc 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 0 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


10 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Polish
Tip solutie
Pasta/Gel
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Lustruirea suprafetelor de granit, gresie, suprafete silicee, placi ceramice, piatra artificiala și similare
Caracteristici cheie
Limfastone Polish este un concept de cremă pentru redarea luciului si caldura materialului
Cantitate
500 ml

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

30,00 lei

Pasta abraziva pentru lustruire marmura si granit

Pasta abraziva este o pasta  pe baza de ceara , folosita pentru lustruirea suprafetelor din marmura,  granit,piatra naturala sau artificiala. Pasta abraziva curata si reda luciul suprafetei. Pasta abraziva se foloseste impreuna cu produse din pasla/discuri textile sau peri pentru opetratii de slefuire si lustruire. Pasta abraziva creeaza cu succes luciu de tip oglinda pe materialele destinate.

225,00 lei

SK 40 Impermeabilizant hidrofug pentru piscine/fantani artizanale

SK 40

Impermeabilizant hidrofug pentru pietre naturale

SK 40 a fost dezvoltat special pentru impregnarea substraturilor de la slab alcaline la neutre și este adecvat în special pentru tratarea gresiei și a pietrelor naturale în general, fiind totuși posibil să se folosească pentru tratamentul protector al materialelor minerale foarte alcaline.

90,00 lei

HM2 Impermeabilizant hidro repelent pe baza de apa

HM2 are o formulă specială, care conferă impermeabilitate la apă suprafeței, conservându-i caracteristicile estetice și neafectând respirabilitatea substraturilor. Poate fi aplicat pe toate materialele de zidărie precum: ipsos, ciment, calcar, piatră, cărămidă, țiglă și aglomerate.

  • Nou
300,00 lei

Mastic epoxidic pentru Granit A+B

Sprint A+B este un adeziv tixotropic pe baza de rasini epoxidice. Sprint A+B este folosit pentru lipirea si chituirea  permanenta a granitului, marmurei si oricarui tip de piatra naturala sau artificiala prelucrata.Totodata a materialelor heterogene deoarece realizeaza o adeziune buna pe lemn, metal, sticla si beton.Este usor de colorat cu paste colorante speciale pentru adezivi epoxidici.O piesa lipita cu acesta poate fi transportata dupa aproximativ 10-12 deoarece intarirea lui este lenta. Este foarte bun pentru lipiri verticale,rezistent la razele uv si la agentii atmosferici. Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior. Are o rezistenta foarte mare la imbatranire si o contractie foarte mica la intarire.

120,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.