K-SOAP Detergent impermeabilizant la apă pentru piatră naturală, ciment și materiale de tip aglomerat

110,00 lei
cu TVA

K-SOAP este un detergent concentrat revoluționar, de ultimă generație, capabil să confere imediat după spălarea suprafeței o impermeabilizare instantanee extraordinară, îmbunătățind considerabil rezistența la murdărie și la apă, facilitând curățarea și menținând rosturile mai curate și mai protejate.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Detergent impermeabilizant la apă pentru piatră naturală, ciment și materiale de tip aglomerat (terrazzo și similare), lucioase 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

K-SOAP este un detergent concentrat revoluționar, de ultimă generație, capabil să confere imediat după spălarea suprafeței o impermeabilizare instantanee extraordinară, îmbunătățind considerabil rezistența la murdărie și la apă, facilitând curățarea și menținând rosturile mai curate și mai protejate. Deși nu este un produs impermeabilizant antiigrasie, K-SOAP reproduce temporar caracteristicile unui astfel de produs grație gradului excepțional de impermeabilizare la apă și, datorită pH-ului său neutru, este ideal pentru utilizare pe diverse tipuri de suprafețe, chiar și cele mai delicate, fără a exista riscul deteriorării acestora. Produsul este utilizabil pe pardoseli precum cele din piatră naturală, marmură, gresie grosieră, granit și ciment, fiind astfel un produs unic pentru întărirea barierelor împotriva apei și a daunelor cauzate de aceasta. Mai mult, produsul nu creează pelicule inestetice, nu alterează în mod normal aspectul estetic și nu modifică culoarea. Poate fi utilizat pentru întreținerea obișnuită sau extraordinară. K-SOAP nu necesită clătire deosebită după utilizare, iar suprafața spălată poate fi călcată sau circulată imediat, fiind totuși protejată. Ideal și după etapele tradiționale de lustruire sau după utilizarea cremelor de lustruire, pentru clătirea de protecție a materialelor de piatră. 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE 

Diluați în apă. Produsul poate fi utilizat manual (cu un mop sau o unealtă corespunzătoare), precum și cu o monoperie, mașină de spălat-uscat sau mașină de spălat pardoseli, prin introducerea directă în rezervorul acestora. Țineți întotdeauna cont de faptul că o pardoseală foarte lucioasă va necesita mult mai puțin produs decât dozele medii recomandate mai jos: 

prima impregnare: 1-1,5 l de produs la 10 l de apă călduță, variabil în funcție de pardoseală și/sau tipul de suprafață; 

curățare manuală: 0.3-1 l la 10 l de apă călduță; 

mașini de spălat-uscat sau mașini de spălat pardoseli: 0.2-0.7 l de produs la 10 l de apă călduță. 

Ca doză maximă, pentru obținerea unui efect impregnant foarte accentuat, se poate ajunge la o diluție în raport de 1 l de produs la 3 l de apă. 

ATENȚIE: dacă se observă eventuale pelicule uleioase pe suprafață după impregnare sau curățare, aceasta indică un exces de produs, care poate fi îndepărtat prin spălare ulterioară cu apă călduță. 

PRECAUȚII 

Feriţi produsul de îngheț. Suprafața poate avea un aspect ușor mai închis la culoare după tratament (în mod normal, pe pietrele absorbante netratate precum calcarul). Aplicați întotdeauna pe o porțiune de probă, pentru a verifica eficiența și compatibilitatea produsului cu suprafața. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Canistre de 1 l - 12 buc

Canistre de 5 l – 4/6 buc. 

Canistre de 25 lt 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 30°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


19 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Detergent impermeabilizant
Tip solutie
Vascos
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Universal
Miros
Parfumat
Caracteristici cheie
Rezistent la apa
Cantitate
1L
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Mop/masini de spalat pardoseli

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

  • Nou
140,00 lei

A LUX Impermebilizat Oleorepelent cu efect de umed

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

100,00 lei

Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

90,00 lei

EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT 

EPO OUT , este un produs specific formulat cu solvenți de tip și puritate particulară indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor și articulațiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de  pe suprafața materialelor ,a pardoselelor și a pereților, cum ar fi: ceramică, gresie din porțelan, mate sau lucioase ,granit, marmură, pietre naturale.

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

75,00 lei

Mastic poliesteric tixotropic

Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo are o vascozitate ridicata,acesta  este un produs pe baza de rasini poliesterice  condensat  pre-accelerat cu intaritor.
Produsul are o activitate foarte buna la temperaturi scazute ,rezitenta  mecanica si chimica. Dupa intarire este foarte stabil.

 Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo este folosit pentru chituirea si lipirea placilor de marmura, piatra naturala, mozaic, travertin

Timpul lui de intarire variaza in functie de deperatura de lucru EX: La o temperatura de 20 grade se intareste in apox 3-5 minute.

90,00 lei

SOFT CLEAN Detergent acid delicat pentru curățarea profundă a suprafețelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reacție acidă, parfumat, indicat în mod deosebit pentru îndepărtarea reziduurilor rămase după montaj și murdăriei de șantier de pe suprafețele din gresie porțelanată, ceramică, piatră naturală rezistentă la acid și aglomerate de cuarț-rășină. Acțiunea rapidă și delicată dizolvă crustele și le transportă în suspensie, favorizând îndepărtarea completă a acestora în timpul spălării. Excelent, de asemenea, pentru curățarea pardoselilor înnegrite de murdărie persistentă, trafic pedestru, apă dură și smog.