IPS/3000 detergent de îndepărtare a petelor de grăsimi și ulei

150,00 lei
cu TVA

IPS/3000 Este un produs de îndepărtare a petelor sub formă de gel, pe bază de solvent, conceput în mod special pentru îndepărtarea specifică a petelor de natură organică și alimentară: îndepărtează petele grase și de ulei. 

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Produs de îndepărtare a petelor de grăsimi și ulei 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

IPS/3000 Este un produs de îndepărtare a petelor sub formă de gel, pe bază de solvent, conceput în mod special pentru îndepărtarea specifică a petelor de natură organică și alimentară: îndepărtează petele grase și de ulei. Formula de tip gel permite o acțiune prelungită a substanțelor active și prezența agenților de spălare ajută la distrugerea petelor pentru care produsul IPS/3000 este destinat. Este activ până la uscarea completă. Dacă este necesar, repetați operațiunea de îndepărtare a petelor. 

Este potrivit pentru toate tipurile de pete organice care nu penetrează excesiv în profunzime și pentru toate tipurile de pete grase: nămol, grăsimi, ceară, pete ambientale de smog, negru de fum etc. 

IPS/3000 poate fi utilizat pe toate tipurile de materiale pietroase poroase și neporoase. A nu se utiliza pe cauciuc, linoleum și materiale sintetice, lemn lăcuit etc. 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE 

Agitați bine flaconul înainte de utilizare. Aplicați IPS/3000 pe pata de îndepărtat. 

Lăsați să se usuce timp de 30-40 de minute. Înlăturați reziduurile cu o cârpă curată umezită. Dacă este necesar, repetați operațiunea de mai multe ori. Aplicările repetate pot îndepărta, de asemenea, petele profunde și elimina definitiv orice halouri. 

Aplicarea produsului nu deteriorează marmura, granitul, piatra naturală, însă poate îndepărta local tratamentele de protecție, care trebuie împrospătate ulterior. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Sticle de 300 ml - 18 buc 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


12 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Produs de indepartare a petelor
Tip solutie
Pasta/Gel
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Universal
Miros
Specific
Culoare
Alb
Cantitate
300 ml
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Spatula/paleta
Timp uscare
30-40 min

Referinte specifice

9 alte produse din aceeasi categorie:

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

150,00 lei

IPS 1000 solutie pentru îndepărtarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formulă pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe toate materialele pietroase: granit, marmură, pietre calcaroase, teracotă și ceramică. Nu conține acizi și, prin urmare, poate fi utilizat și pe suprafețe lucioase, fără a deteriora luciul. Acționează rapid și îndepărtează cu facilitate rugina 

125,00 lei

FRESH detergent neutru perntru orice tip de suprafata

FRESH este un detergent neutru pentru curățarea și întreținerea tuturor suprafețe dure și rezistente, cum ar fi : granit, marmură, ardezie,  pietra naturala, teracotă tratată, gresie  porțelanata, linoleum, clincher, ceramică, parchet podele, materiale sintetice, fitinguri sanitare etc.

90,00 lei

EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT 

EPO OUT , este un produs specific formulat cu solvenți de tip și puritate particulară indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor și articulațiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de  pe suprafața materialelor ,a pardoselelor și a pereților, cum ar fi: ceramică, gresie din porțelan, mate sau lucioase ,granit, marmură, pietre naturale.

100,00 lei

Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

90,00 lei

SOFT CLEAN Detergent acid delicat pentru curățarea profundă a suprafețelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reacție acidă, parfumat, indicat în mod deosebit pentru îndepărtarea reziduurilor rămase după montaj și murdăriei de șantier de pe suprafețele din gresie porțelanată, ceramică, piatră naturală rezistentă la acid și aglomerate de cuarț-rășină. Acțiunea rapidă și delicată dizolvă crustele și le transportă în suspensie, favorizând îndepărtarea completă a acestora în timpul spălării. Excelent, de asemenea, pentru curățarea pardoselilor înnegrite de murdărie persistentă, trafic pedestru, apă dură și smog. 

110,00 lei

Detergon R3 Detergent neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafețe. De la teracotă la marmură, granit lucios, piatră brută, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramică, etc. este folosit pentru întreaga casă, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereți, tapițerii lavabile, plasticate, plăci ceramice, fotolii de mușama, interioare auto, finisaje din material plastic.