Crema de lustruit GALAXY CREAM pentru suprafete de gresie, suprafete silice

GALAXY CREAM este un concept nou de crema de lustruit pentru lustruirea suprafetelor de granit, gresie, suprafete silicee, placi ceramice, piatra artificiala si similare

#galaxy-cream-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Granit - Lucios, Ceramica - Lucioasa, Gresie - Lucioasa
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

GALAXY CREAM este un concept nou de crema de lustruit pentru lustruirea suprafetelor de granit, gresie, suprafete silice, placi ceramice, piatra artificiala si similare. Perfecta pentru a reda luciul pardoselilor uzate sau supuse unui trafic incarcat, GALAXY CREAM reuseste sa pastreze stralucirea si sa imbunatateasca rezistenta la trafic. GALAXY CREAM permite suprafetelor tratate sa-si reia stralucirea originala, formand pe suprafata un strat protector transparent foarte lucios, uniform si foarte rezistent la trafic, la praf, la zgarieturi si la toti detergentii alcalini, facand ca suprafata sa fie mai usor de curatat. Patrunde in microporozitatea suprafetelor permitandu-le ca dupa tratament sa devina foarte hidrofobe.

APLICARE

Curatati bine suprafata ce trebuie tratata si asteptati pana la uscarea completa a acesteia inainte de a aplica produsul GALAXY CREAM. Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Turnati pe suprafata 20-30 de grame de GALAXY CREAM pentru fiecare mp, apoi curatati cu ajutorul monodiscului dotat du disc si pad alb. Incepeti sa lustruiti suprafata cu o masina de lustruit cu 150-300 de rotatii pe minut, pana cand crema este uscata. Repetati procesul pentru 2-3 maini pana cand suprafata este lu-cioasa. Pentru a obtine un rezultat bun si efectul lucios dorit, suprafata trebuie sa fie calda. Dupa ce ati lustruit intreaga suprafata, curatati si clatiti cu DETERGON R3 detergent neutru.

PRECAUTII

Feriti produsul de inghet.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1

Canistre de 5

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materia-lul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristici-lor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozita-rea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul do-rit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.