• Pachet

Pachet Promotional 03 - Kit Anti-Pete & Kit Intretinere

Pachet promotional format din KIT ANTI-PETE & KIT INTRETINERE pentru impermeabilizare anti pete si protectie de durata.

Abichem
#pachet-promotional-03

Acest pachet contine

250,00 lei

In loc de 300,00 lei

Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

CONTINUT PACHET:

1X KIT ANTI-PETE

1X KIT INTRETINERE

CONTINUT KIT ANTI-PETE

1x NATURAL STONE 250 ML este un produs impermeabil la ulei si apa pe baza de solventi organici, pentru protectia materialelor de constructie mediu sau puternic absorbabile: marmura, granit, piatra naturala, teracota, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. NATURAL STONE ofera un grad ridicat de protectie si rezistenta impotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei si la murdarie in general. Antizgarieturi si antigraffiti.

1x DETERLAVO 100 ML este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc.

1x DETER GRASS 100ML este un detergent degresant ce poate fi folosit pe orice tip de suprafata , indeparteazas cu usurinta orice tip de pata.

CONTINUT KIT INTRETINERE

1x DETERLAVO 100 ML este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc.

1x DETER GRASS 100ML este un detergent degresant ce poate fi folosit pe orice tip de suprafata, indeparteaza cu usurinta orice tip de pata.

1x CLEAN POWER 100ML este un detergent degresant, decerant ideal pentru materiale precum granit, ceramica.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#pachet-promotional-03
Tip Suprafata
Ceramica
Granit
Lemn | Parchet
Marmura
Piatra Naturala
Teracota
Travertin
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.