LINFASTONE POLISH Crema din ceara de albine ecologica pe baza de apa

LINFASTONE POLISH este un produs pe baza de ceara de albine umeda si bogata, cu aplicare facila, pentru ingrijirea, curatarea si intretinerea tuturor suprafetelor de piatra de mici dimensiuni, precum blaturi de bucatarie, blaturi de baie, praguri, mese, pervazuri, placi comemorative etc.

#crema-linfastone-polish-0.5ml
Cantitate: 0.5 ML
  • 0.5 ML
90,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Granit - Lucios, Travertin - Lucios, Calcar - Lucios, Piatra - Lucioasa, Beton, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Crema de ceara de albine ecologica pe baza de apa pentru blaturi, pereti, placi comemorative, pervazuri.

Detergent - lustru - polish pentru intretinerea blaturilor de marmura si granit lustruite

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

LINFASTONE POLISH este un produs pe baza de ceara de albine umeda si bogata, cu aplicare facila, pentru ingrijirea, curatarea si intretinerea tuturor suprafetelor de piatra de mici dimensiuni, precum blaturi de bucatarie, blaturi de baie, praguri, mese, pervazuri, placi comemorative etc.

Special pentru curatarea, improspatarea, lustruirea marmurei si granitului de tip lucios.

LINFASTONE POLISH hraneste in profunzime suprafetele si le protejeaza de praf pe o perioada indelungata

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

LINFASTONE POLISH este gata de utilizare.

Agitati produsul inainte de utilizare, varsati cateva picaturi de crema pe un servetel alb moale si uscat si intindeti pe suprafata in mod uniform. Nu utilizati produsul in exces. Asteptati cateva minute ca produsul sa se usuce, apoi frecati energic suprafata de lustruit. Asteptati circa 30 de minute inainte de a aseza alimente pe suprafata tratata cu produsul.

Sfaturi utile: Piatra naturala trebuie protejata cu produsul antipete impregnant de impermeabilizare la apa si ulei KERASTONE sau IDROBASE 303 (cu 24 de ore inainte de prima aplicare a produsului).

PRECAUTII

Faceti intotdeauna un test de proba pe o suprafata mica.

A se pastra la temperatura ambientala.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Stikle de 500 ml - 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 25oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#crema-linfastone-polish-0.5ml
Tip Suprafata
Ceramica
Gresie
Tip Produs
Polish
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
500 ML
Caracteristici Cheie
Rezistenta Indelungata
Forma | Textura
Gel
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.