SIRIUS STONE Ceara Lichida speciala de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcatuit dintr-o dispersie de ceara lichida inclusa in solvent. Specific tratamentului de protectie prin lustruire, intaririi de fond, finisajului si intretinerii suprafetelor din marmura, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucatarie, mese si bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare.

#ceara-sirius-stone-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
110,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Piatra - Lucioasa
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Ceara lichida speciala de lustruire pentru marmura, granit, aglomerate lustruite sau polizate

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

SIRIUS STONE este un produs special, alcatuit dintr-o dispersie de ceara lichida inclusa in solvent. Specific tratamentului de protectie prin lustruire, intaririi de fond, finisajului si intretinerii suprafetelor din marmura, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucatarie, mese si bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare.

SIRIUS STONE confera un luciu profund la utilizarea in unul sau mai multe straturi; poate fi considerat un produs dedicat prin excelenta fie ca fixator cu efect de lustruire (cu un luciu puternic) care nu creeaza pelicule, fie ca finisaj de protectie rezistent la apa al suprafetelor tratate, care evidentiaza culorile marmurei si granitului.

Poate fi utilizat atat individual, cat si peste produsele impermeabile la apa si la ulei si in intretinerea marmurei, granitului si pietrei naturale. SIRIUS STONE permite o mai mare rezistenta a suprafetei tratate impotriva petelor cauzate de apa, vin si ulei

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Aplicati SIRIUS STONE pe suprafete curatate si perfect uscate, nebulizand produsul direct pe pardoseala cu ajutorul unui pulverizator, si intindeti-l uniform si cu atentie, folosind poate o monoperie dotata cu disc rosu sau alb sau un aplicator glisant cu peri scurti. Odata ce produsul s-a uscat, lustruiti cu un burete de sarma fin sau extrafin sau cu un disc de lustruire alb.

APLICARE

Aproximativ 1 l pentru 45-50 mp

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle 750 ml - 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#ceara-sirius-stone-1l
Tip Suprafata
Calcar
Ceramica
Granit
Gresie
Piatra Naturala
Quartz
Travertin
Tip Produs
Ceara Lichida
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.