Detergent DERUGGY STOP pentru rugina din pietre naturale

DERUGGY-STOP este o formula pe baza de acid, care permite eliminarea petelor de rugina de pe granit. Este un produs indicat in mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odata expuse la agentii atmosferici, capata o coloratie galbuie si scad calitatea materialului.

#detergent-deruggy-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
100,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Mat, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Mata
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

DERUGGY-STOP este o formula pe baza de acid, care permite eliminarea petelor de rugina de pe granit. Este un produs indicat in mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odata expuse la agentii atmosferici, capata o coloratie galbuie si scad calitatea materialului. DERUGGY-STOP poate fi aplicat in mod eficient pe materiale precum Solar White, Camelia White, Kashmir, Panna Fragola, Bianco Kristal, Azularan, Rosa Beta si toate tipurile de granit deschis la culoare, in general. Produsul poate fi utilizat atat de producatorii de placi, cat si pentru curatarea materialelor deja montate si aflate in uz.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Pentru producatorii de placi:

- Lucrati pe materialul lustruit.

- Agitati produsul inainte de utilizare.

- Aplicati DERUGGY-STOP in mod uniform pe placa (de la baza in sus, in cazul in care aceasta este dispusa vertical), cu ajutorul unui pulverizator sau al unei perii de frecare.

- Introduceti distantatoare de plastic intre placi (absolut, nu din lemn).

- Lasati sa actioneze intre 1 si 12 ore, in functie de numarul si de gradul de persistenta al petelor de rugina care trebuie eliminate.

- Spalati cu apa curata - nu reciclata - din abundenta, ajutandu-va de o perie.

Atentie: Pe granitul deschis la culoare, aplicarea DERUGGY-STOP in concentratie pura poate usor sa duca la inchiderea culorii materialelor. Se recomanda diluarea in proportiile urmatoare: 70% produs:30% apa.

Este posibil sa evaluati in prealabil eficienta DERUGGY-STOP, fara a astepta timpul normal necesar pentru aplicarea definitiva. DERUGGY-STOP poate fi aplicat pe o mostra de material care prezinta pete de rugina, lasat sa se absoarba timp de circa jumatate de ora si apoi se poate incalzi la flacara pana la uscarea completa a suprafetei. Daca pata dispare, DERUGGY-STOP este eficient pentru tipul de material tratat. In caz contrar, consultati serviciul nostru tehnic. Dupa tratamentul cu DERUGGY-STOP, se recomanda aplicarea produsului de impermeabilizare la apa LITHOS, PRIMALAS/92 sau IDROSILAN, care limiteaza contactul dintre material si agentii atmosferici externi si ofera o mai mare protectie impotriva formarii de oxid.

PRECAUTII

Nu aplicati pe suprafete in bataia soarelui.

APLICARE

Consumul variaza in functie de tipul suprafetei. Aproximativ 10 mp/l.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 LT

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 25oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#detergent-deruggy-1l
Tip Suprafata
Granit
Gresie
Marmura
Piatra Naturala
Tip Aplicare
Pulverizare
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.