K-SOAP Detergent impermeabilizant la apa pentru piatra naturala, ciment si materiale de tip aglomerat

K-SOAP este un detergent concentrat revolutionar, de ultima generatie, capabil sa confere imediat dupa spalarea suprafetei o impermeabilizare instantanee extraordinara, imbunatatind considerabil rezistenta la murdarie si la apa, facilitand curatarea si mentinand rosturile mai curate si mai protejate.

#impermeabilizant-k-soap-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
110,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Detergent impermeabilizant la apa pentru piatra naturala,granit,marmura ,travertin, parchet,ciment si materiale de tip aglomerat (terrazzo si similare), lucioase

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

K-SOAP este un detergent concentrat revolutionar, de ultima generatie, capabil sa confere imediat dupa spalarea suprafetei o impermeabilizare instantanee extraordinara, imbunatatind considerabil rezistenta la murdarie si la apa, facilitand curatarea si mentinand rosturile mai curate si mai protejate. Desi nu este un produs impermeabilizant antiigrasie, K-SOAP reproduce temporar caracteristicile unui astfel de produs gratie gradului exceptional de impermeabilizare la apa si, datorita pH-ului sau neutru, este ideal pentru utilizare pe diverse tipuri de suprafete, chiar si cele mai delicate, fara a exista riscul deteriorarii acestora. Produsul este utilizabil pe pardoseli precum cele din piatra naturala, marmura, gresie grosiera, granit si ciment, fiind astfel un produs unic pentru intarirea barierelor impotriva apei si a daunelor cauzate de aceasta. Mai mult, produsul nu creeaza pelicule inestetice, nu altereaza in mod normal aspectul estetic si nu modifica culoarea. Poate fi utilizat pentru intretinerea obisnuita sau extraordinara. K-SOAP nu necesita clatire deosebita dupa utilizare, iar suprafata spalata poate fi calcata sau circulata imediat, fiind totusi protejata. Ideal si dupa etapele traditionale de lustruire sau dupa utilizarea cremelor de lustruire, pentru clatirea de protectie a materialelor de piatra.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Diluati in apa. Produsul poate fi utilizat manual (cu un mop sau o unealta corespunzatoare), precum si cu o monoperie, masina de spalat-uscat sau masina de spalat pardoseli, prin introducerea directa in rezervorul acestora. Tineti intotdeauna cont de faptul ca o pardoseala foarte lucioasa va necesita mult mai putin produs decat dozele medii recomandate mai jos:

prima impregnare: 1-1,5 l de produs la 10 l de apa calduta, variabil in functie de pardoseala si/sau tipul de suprafata;

curatare manuala: 0.3-1 l la 10 l de apa calduta;

masini de spalat-uscat sau masini de spalat pardoseli: 0.2-0.7 l de produs la 10 l de apa calduta.

Ca doza maxima, pentru obtinerea unui efect impregnant foarte accentuat, se poate ajunge la o dilutie in raport de 1 l de produs la 3 l de apa.

ATENTIE: daca se observa eventuale pelicule uleioase pe suprafata dupa impregnare sau curatare, aceasta indica un exces de produs, care poate fi indepartat prin spalare ulterioara cu apa calduta.

PRECAUTII

Feriti produsul de inghet. Suprafata poate avea un aspect usor mai inchis la culoare dupa tratament (in mod normal, pe pietrele absorbante netratate precum calcarul). Aplicati intotdeauna pe o portiune de proba, pentru a verifica eficienta si compatibilitatea produsului cu suprafata.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Canistre de 1 LT

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#impermeabilizant-k-soap-1l
Tip Suprafata
Granit
Gresie
Lemn | Parchet
Marmura
Tip Aplicare
Mecanizat
Mop | Laveta
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Caracteristici Cheie
Rezistent la Apa
Forma | Textura
Gel
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.