Impermeabilizant hidrorepelent LITHOS anti mucegai

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apa de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe baza de oligomeri silanici amestecati cu solventi pe baza de hidrocarburi, cu o capacitate inalta de patrundere a impermeabilizarii la apa in materialele de piatra si pentru toate suprafetele de constructie absorbante, precum marmura, granit, travertin, piatra naturala, ceramica, teracota, aglomerate, gresie grosiera, ciment, pentru uz de interior, ca si de exterior.

#impermeabilizant-lithos-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
120,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Protectie de profunzime impermeabila la apa, pe baza de solvent, pentru marmura, granit, piatra naturala, teracota, aglomerate de marmura si ciment.

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apa de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe baza de oligomeri silanici amestecati cu solventi pe baza de hidrocarburi, cu o capacitate inalta de patrundere a impermeabilizarii la apa in materialele de piatra si pentru toate suprafetele de constructie absorbante, precum marmura, granit, travertin, piatra naturala, ceramica, teracota, aglomerate, gresie grosiera, ciment, pentru uz de interior, ca si de exterior. LITHOS reduce umiditatea care reiese din substrat, evitand astfel formarea de eflorescente saline la suprafata, reduce absorbtia hidrica, inhiba aparitia muschiului vegetal, mucegaiului si algelor. Respinge fixarea petelor cauzate de poluarea din aer, facilitand astfel curatarea ulterioara. LITHOS nu modifica permeabilitatea la vapori si permite o buna respirabilitate a materialului tratat, furnizand o excelenta rezistenta a suprafetei tratate la agentii atmosferici, lumina solara si ploile acide. Produsul nu ingalbeneste si are o durata de viata utila de peste zece ani.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Diluare: Produsul se utilizeaza in forma in care este furnizat.

Aplicare: Inainte de aplicarea LITHOS, este necesar sa se efectueze o curatare de baza cu produsul DETERGON R3, CLEAN SPECIAL sau SANNY KAL. Odata ce suprafata este perfect curatata si uscata, aplicati LITHOS cu o perie lata sau cu o rola, distribuind produsul din abundenta si in mod uniform, in 1-2 straturi, lasand un interval de 3-4 ore intre aplicari. Pentru finisare (impermeabila la ulei), se recomanda sa se utilizeze produse pe baza de solvent, de exemplu: CTF 40, sau pe baza de apa, de exemplu: IDROBASE 303, aplicate in ziua urmatoare, in 1 sau 2 straturi, lasand un interval de 4-6 ore intre aplicari, in functie de puterea de absorbtie a materialului-suport. In eventualitatea aplicarii pe suprafete verticale, se recomanda sistemul de pulverizare fara aer, administrand produsul in 2 straturi, la interval de cateva ore intre aplicari, pe suprafete uscate. De asemenea, in cazul spatiilor exterioare, aveti in vedere ca nu trebuie sa ploua cel putin 2 zile dupa aplicare.

LITHOS este adecvat pentru aplicare pe spatele placilor de marmura, impreuna cu orice adeziv pe baza de ciment compatibil cu urmatoarele caracteristici: C2ES1; C2TES1; C2ES2; C2TES2. Federchemicals recomanda furnizorilor de piatra / constructorilor sa verifice aceasta compatibilitate adresandu-se fabricantului adezivilor. Prin urmare, compatibilitatea adezivului cu produsul nostru de impermeabilizare / sigilare poate fi confirmata numai de fabricantul adezivilor.

PRECAUTII

Nu aplicati produsul in conditii de expunere la soare. Faceti intotdeauna un test de proba pe o suprafata mica pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul.

APLICARE

piatra naturala foarte absorbant: aproximativ 10/12 l pentru 100 mp fiecare mana aplicata.

piatra naturala porozitatea medie: aproximativ 5/10 l pentru 100 mp fiecare mana aplicata.

ciment: aproximativ 12/15 l pentru 100 mp fiecare mana aplicata in functie de absorbtia materialului pentru care este destinat.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#impermeabilizant-lithos-1l
Tip Suprafata
Granit
Marmura
Piatra Naturala
Travertin
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Tip Aplicare
Pulverizare
Rola | Pensula
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Proprietati
Anti-Mucegai
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.