Impermeabilizant hidrorepelent SILOSILAN DL anti mucegai

SILOSILAN DL este un produs de impermeabilizare in profunzime la apa, pe baza de apa, de inalta calitate. Este un agent impregnant rezistent la substante alcaline si acide, contine agenti umectanti si poate fi aplicat pe orice substrat mineral si pe materiale pe baza de argila refractara, precum: ceramica, teracota, caramida aparenta, tigla, ciment, piatra naturala absorbanta si marmura absorbanta.

#impermeabilizant-silosilan-dl-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
120,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Lemn - +Parchet, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Protectie antisalpetru, antimucegai impermeabila la apa, pe baza de apa, pentru marmura,travertin , teracota, caramida aparenta, ciment si pietre naturale absorbante

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

SILOSILAN DL este un produs de impermeabilizare in profunzime la apa, pe baza de apa, de inalta calitate. Este un agent impregnant rezistent la substante alcaline si acide, contine agenti umectanti si poate fi aplicat pe orice substrat mineral si pe materiale pe baza de argila refractara, precum: ceramica, teracota, caramida aparenta, tigla, ciment, piatra naturala absorbanta si marmura absorbanta.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Produsul SILOSILAN DL gata de utilizare nu trebuie diluat.

Produsul SILOSILAN DL baza activa trebuie diluat in raport de 1 litru de produs la 10 litri de apa in functie de puterea de absorbtie a materialului-suport.

Ca tratament prechituire: Se recomanda utilizarea produsului SILOSILAN DL ca pretratament impotriva murdariei cauzate de chit, pe toate suprafetele puternic absorbante. Aplicati un strat uniform de produs, cu ajutorul unui pulverizator sau al unei pensule, pe intreaga suprafata. Dupa 48-72 de ore se va putea efectua chituirea, evitand innegrirea si injumatatind timpii de procesare.

Ca pretratament: Inainte de spalarea initiala a suprafetelor de ceramica realizata manual, ceramica spaniola, ceramica mediteraneeana, ceramica provensala sau orice tip de ceramica sau teracota puternic absorbanta, se recomanda maturarea temeinica a suprafetelor, spalarea acestora cu apa (adica umezirea lor) si apoi aplicarea unui strat generos de SILOSILAN DL. Dupa 24-48 de ore se va obtine o buna protectie impermeabila in profunzime la apa, antisalpetru, antimucegai, antieflorescenta, iar suprafata va fi pregatita pentru spalarea cu produsul pe baza de acid (SANNY KAL).

Pe caramida aparenta, aplicati SILOSILAN DL in doua straturi, la interval de 2-3 ore intre aplicari, pentru a evita prelingerea produsului.

SILOSILAN DL ofera un grad inalt de rezistenta la ploile acide si la agentii atmosferici si o capacitate hidrofoba de aproximativ 8-10 ani, fara a schimba aspectul cromatic al suprafetelor tratate.

APLICARE

Aplicarea SILOSILAN DL se efectueaza cu ajutorul unui pulverizator sau al unei role cu peri scurti.

Ceramica realizata manual: aproximativ 7/8 mp/l.

Ceramica fabricata prin metode mecanice: aproximativ 10/12 mp/l.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.