Impermeabilizant CTF 40 Impermeabilizant Anti-pete oleorepelent

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei si apa pe baza de solventi organici, pentru protectia materialelor de constructie mediu sau puternic absorbabile: marmura, granit, piatra naturala, teracota, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc.

#impermeabilizant-ctf-40-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Protectie impermeabila la apa si ulei pentru marmura, granit, piatra naturala, teracota, ciment, terrazzo, aglomerate

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei si apa pe baza de solventi organici, pentru protectia materialelor de constructie mediu sau puternic absorbabile: marmura, granit, piatra naturala, teracota, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 ofera un grad ridicat de protectie si rezistenta impotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei si la murdarie in general. Antizgarieturi si antigraffiti, deoarece reduce penetrabilitatea vopselelor, facilitand curatarea. CTF-40, utilizat pe suprafete tratate in prealabil cu produsele PRIMALAS/92, LITHOS sau IDROSILAN, ofera un grad maxim de protectie, deoarece produsele mentionate mai sus protejeaza impotriva petelor cauzate de igrasie si scorojire, poluanti si ploi acide. Pardoselile si articolele tratate cu CTF-40 pot fi curatate cu detergenti neutri normali.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Intindeti produsul CTF-40 pe suprafete perfect curatate si uscate, reci si neexpuse la radiatiile solare (adica, nu la orele prea calduroase ale zilei) cu ajutorul unei pensule sau preferabil cu pulverizatoare de joasa presiune cu duza de 0,5 mm sau cu un pistol pulverizator fara aer, tinut la distanta de aproximativ 20 cm fata de suprafata. Eventualele excese pot fi inlaturate cu un tampon curat de panza alba, umezit cu acelasi produs, sau cu o monoperie echipata cu disc moale. Se recomanda repetarea operatiunii la cateva ore dupa aplicarea primului strat. Pentru utilizare de exterior, aveti in vedere ca nu trebuie sa ploua timp de cel putin 12 ore. Dupa 6-8 ore se poate continua cu tratamentul de finisaj cu ceara pe baza de solvent, de exemplu: LUX (pasta de ceara) pentru interior. Dupa 24- 36 de ore se poate continua cu tratamentele de finisaj cu ceara pe baza de apa, de exemplu FEDERCOTT/C sau COVER (spatii interioare) sau FEDERCOTT/CA (spatii exterioare semiacoperite).

PRECAUTII

Faceti intotdeauna un test de proba pe o suprafata mica pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul.

APLICARE Aproximativ 12/20 mp/l per mana, in functie de absorbtia materialului pentru care este destinat.

AVERTISMENTE

Acoperiti ferestrele si eventualele plante inainte de aplicarea produsului.

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#impermeabilizant-ctf-40-1l
Tip Suprafata
Calcar
Granit
Marmura
Piatra Naturala
Travertin
Tip Specific Suprafata
Granit - Fiamat
Piatra - Decorativa
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Tip Aplicare
Pulverizare
Rola | Pensula
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Proprietati
Anti Pete
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.