Impermeabilizant Antique Marbre impermeabilizant hidro-oleorepelent efect umed

ANTIQUE MARBRE HD62 este indicat in special pentru tratamentul pavajelor exterioare din piatra naturala (marmura, travertin, orice piatra in general) cu suprafata bruta, neregulata, taiata oblic, cioplita, tratata cu acid, slefuita si sablata. Protejeaza suprafetele tratate impotriva murdariei de natura uleioasa, precum si apoasa, formeaza o bariera lucioasa si impenetrabila, cu o buna aderenta la porozitatea materialului.

#impermeabilizant-antique-marbre-hd62-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
  • 5 L
130,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Mata, Granit - Mat, Travertin - Mat, Calcar - Mat, Ceramica - Mata, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Mata, Beton
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Protectie antipete filmogena, cu efect de luciu umed, pentru toate suprafetele externe din piatra naturala bruta

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reimprospatare, de forma autocatalitica si avand un grad inalt de rezistenta la agenti chimici, ploi acide, uleiuri, grasimi si substante organice; reinsufleteste materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidentiindu-le tonalitatile si conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”.

ANTIQUE MARBRE HD62 este indicat in special pentru tratamentul pavajelor exterioare din piatra naturala (marmura, travertin, orice piatra in general) cu suprafata bruta, neregulata, taiata oblic, cioplita, tratata cu acid, slefuita si sablata. Protejeaza suprafetele tratate impotriva murdariei de natura uleioasa, precum si apoasa, formeaza o bariera lucioasa si impenetrabila, cu o buna aderenta la porozitatea materialului.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Diluare: Produsul se utilizeaza in forma in care este furnizat (Numai pe suprafete foarte compacte si cu porozitate redusa, se poate adauga la produs o cantitate mica de solvent nitrocelulozic - de exemplu: 0,800 ml ANTIQUE MARBLE HD 62 + 0,200 ml solvent nitrocelulozic).

Aplicare: Curatati suprafata cu un detergent adecvat; clatiti bine cu apa curata. Pe materialul-suport perfect uscat, aplicati ANTIQUE MARBLE HD 62 manual, cu o carpa de bumbac necolorat, in mod uniform, evitand absorbtia neregulata. Ca alternativa, aplicati cu o pensula, cu un burete dreptunghiular fin atasat la un cleste si bine stors (precum buretii masinilor de montat pardoseli) sau cu un pistol fara aer cu o deschidere a duzei de 0,5÷1 bari, evitand absorbtia neregulata si uniformizand produsul cu ajutorul unei role cu peri scurti.

Se poate merge pe suprafata tratata dupa 24 de ore. Protectia este activa dupa 24-48 de ore si este completa dupa aproximativ 5-7 zile, in functie de umiditatea din mediu. Pentru curatarea periodica de intretinere, utilizati detergenti neutri, de exemplu: DETERGON R3 sau ACHYTER sau BIOSAN.

Observatie: Efectul de luciu asupra suprafetei tratate poate fi limitat prin aplicarea de alcool etilic in decurs de maximum 2-3 ore de la aplicarea produsului.

PRECAUTII

Nu aplicati pe suprafete prea calde sau in bataia soarelui. Nu calcati pe pavaj in timpul etapei de uscare.

APLICARE

Aproximativ 10/12 l pentru 100 mp in functie de absorbtia materialului pentru care este destinat.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

Canistre de 5 l – 4/6 buc.

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#impermeabilizant-antique-marbre-hd62-1l
Tip Suprafata
Calcar
Ceramica
Granit
Gresie
Marmura
Piatra Naturala
Travertin
Tip Specific Suprafata
Granit - Fiamat
Tip Produs
Solutie Impermeabilizare
Tip Aplicare
Pulverizare
Rola | Pensula
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
5 L
Caracteristici Cheie
Rezistent la Apa
Rezistent la Ulei
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.