IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

200,00 lei
cu TVA

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Corector pentru suprafețe precum granit, marmură, piatră naturală 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne. Aplicarea sa permite restabilirea tonurilor cromatice ale tuturor acestor materiale care prezintă o colorație naturală săracă sau inadecvată și pentru care este necesar un corector de culoare superficial de calitate. Produsul atenuează defectele suprafeței, precum semnele discrete apărute în diversele etape ale polizării și/sau lustruirii marmurei, granitului și pietrei naturale. IMPRIM RTF “Corrector” se utilizează pe toate aceste materiale de piatră pentru a aduce la lumină chiar și culorile cele mai terne și pentru recuperarea și renovarea suprafețelor uzate (precum pardoseli, scări, pervazuri, balustrade, mese etc.), deoarece caracteristicile deosebite ale produsului evidențiază tonurile cromatice și, totodată, consolidează și întăresc structura suprafeței. Produsul este stabil la radiații UV și, prin urmare, este recomandată aplicarea și pe suprafețe exterioare. 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘT

Produsul corectează orice defect superficial al marmurei, granitului și pietrei naturale de tip „lucios”, în mod eficient și durabil. Agitați bine ambalajul înainte de utilizare, întrucât pigmenții tind să se depună pe fund. Suprafețele de tratat trebuie să fie curățate în prealabil și perfect uscate. Aplicați produsul cu ajutorul unei perii cu peri scurți sau al unei cârpe de bumbac umezită și curată și distribuiți-l în mod uniform. Evitați băltirea și uscarea exceselor de produs pe suprafață. Așteptați 24 de ore pentru a permite absorbția, apoi înlăturați excesul de produs de pe suprafață cu ajutorul unei mașini de lustruit domestice sau al unei monoperii dotată cu discuri de pâslă sau cu un disc fin de sârmă. Dacă este necesar, repetați operațiunea de tratament aplicând un al doilea strat, prin același procedeu ca și pe primul. Produsul nu este filmogen și poate fi aplicat în mai multe straturi. Menționăm că, pentru al doilea strat, nu este strict necesar să se aștepte 24 de ore pentru îndepărtarea excesului de produs, ci acesta poate fi îndepărtat la 4-5 ore după aplicare, folosind o monoperie dotată cu discuri de pâslă sau cu un disc fin de sârmă. Vă avertizăm să nu folosiți apă înainte de 96 de ore după efectuarea tratamentului cu IMPRIM RTF “Corrector”. 

ATENȚIE 

Aplicarea produsului este ireversibilă și, prin urmare, acesta nu va putea fi îndepărtat. Efectuați întotdeauna o probă prealabilă într-un mic colț ascuns, pentru a verifica compatibilitatea produsului cu efectul dorit și pentru a determina consumul. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Sticle de 1 l – 12/24 buc 

Canistre de 5 l – 4/6 buc. 

Canistre de 10 lt/25 lt/200 lt 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL


24 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Corector de culoare/Impermeabilizant
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Granit, marmură, piatră naturală
Miros
Specific/Solvent
Caracteristici cheie
IMPRIM RTF “Corector” corectează orice defect superficial al marmurei, granitului și pietrei naturale de tip „lucios”, în mod eficient și durabil.este stabil la radiații UV și, prin urmare, este recomandată aplicarea și pe suprafețe exterioare

Referinte specifice

13 alte produse din aceeasi categorie:

120,00 lei

LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

  • Nou
140,00 lei

A LUX Impermebilizat Oleorepelent cu efect de umed

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.