Deterlavo Detergent neutru parfumat

65,00 lei
cu TVA

Deterlavo este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Deterlavo este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc.

Este folosit pentru intreaga casa, de la glafuri la rame, de la pardoseli la tapiterii lavabile, plastice, placi ceramice, fotolii de musama, interioare auto, finisare din material plastic.

Deterlavo, datorica caracteristicilor sale exceptionale de utilizare universala si spectrul sau larg de actiune este folosit in hoteluri, sectorul domestic si cel industrial. Deterlavo este un produs neutru concentrat si testat clinic.

Mod de utilizare:

Diluare: Se foloseste diluat in proportii variabile, in functie de tipul de murdarie, ce trebuie indepartat.

Aplicare: Pentru curatarea partilor ceramice tratate, diluati produsul 1-2 masuri mici in 10L de apa. Introduceti mopul in solutie si curatati suprafete. Nu este necesar sa clatiti (daca folositi putin produs in apa). Se recomanda utilizarea unei cantitati mici de produs in galeata cu apa pentru curatare obisnuita a suprafetelor de marmura si granit lucios, ceramic, lemn, plastic, etc.

Deterlavo reduce poluarea si respecta mediul datorita biodegradabilitatii sale aproape complete. Produsul nu afecteaza suprafetele tratate cu ceara sau cu produse hidro si oleo repelente (in dozele recomandate), deoarece este neutru.

Continut: 1 L/5L


60 Produse

Specificatii

Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Universal
Miros
Parfumat
Caracteristici cheie
Deterlavo, datorita caracteristicilor sale exceptionale de utilizare universala este folosit in hoteluri, sectorul domestic si cel industrial. Deterlavo este un produs neutru concentrat si testat clinic..
Culoare
Incolor
Cantitate
1L

Referinte specifice

9 alte produse din aceeasi categorie:

90,00 lei

EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT 

EPO OUT , este un produs specific formulat cu solvenți de tip și puritate particulară indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor și articulațiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de  pe suprafața materialelor ,a pardoselelor și a pereților, cum ar fi: ceramică, gresie din porțelan, mate sau lucioase ,granit, marmură, pietre naturale.

150,00 lei

IPS 1000 solutie pentru îndepărtarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formulă pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe toate materialele pietroase: granit, marmură, pietre calcaroase, teracotă și ceramică. Nu conține acizi și, prin urmare, poate fi utilizat și pe suprafețe lucioase, fără a deteriora luciul. Acționează rapid și îndepărtează cu facilitate rugina 

110,00 lei

Detergon R3 Detergent neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafețe. De la teracotă la marmură, granit lucios, piatră brută, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramică, etc. este folosit pentru întreaga casă, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereți, tapițerii lavabile, plasticate, plăci ceramice, fotolii de mușama, interioare auto, finisaje din material plastic.

100,00 lei

Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

125,00 lei

FRESH detergent neutru perntru orice tip de suprafata

FRESH este un detergent neutru pentru curățarea și întreținerea tuturor suprafețe dure și rezistente, cum ar fi : granit, marmură, ardezie,  pietra naturala, teracotă tratată, gresie  porțelanata, linoleum, clincher, ceramică, parchet podele, materiale sintetice, fitinguri sanitare etc.

90,00 lei

SOFT CLEAN Detergent acid delicat pentru curățarea profundă a suprafețelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reacție acidă, parfumat, indicat în mod deosebit pentru îndepărtarea reziduurilor rămase după montaj și murdăriei de șantier de pe suprafețele din gresie porțelanată, ceramică, piatră naturală rezistentă la acid și aglomerate de cuarț-rășină. Acțiunea rapidă și delicată dizolvă crustele și le transportă în suspensie, favorizând îndepărtarea completă a acestora în timpul spălării. Excelent, de asemenea, pentru curățarea pardoselilor înnegrite de murdărie persistentă, trafic pedestru, apă dură și smog.