Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

80,00 lei
cu TVA

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului. DERUGGY-STOP poate fi aplicat în mod eficient pe materiale precum Solar White, Camelia White, Kashmir, Panna Fragola, Bianco Kristal, Azularan, Rosa Beta și toate tipurile de granit deschis la culoare, în general. Produsul poate fi utilizat atât de producătorii de plăci, cât și pentru curățarea materialelor deja montate și aflate în uz.

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE

Pentru producătorii de plăci:

 Lucrați pe materialul lustruit.

 Agitați produsul înainte de utilizare.

 Aplicați DERUGGY-STOP în mod uniform pe placă (de la bază în sus, în cazul în care aceasta este dispusă vertical), cu ajutorul unui pulverizator sau al unei perii de frecare.

 Introduceți distanțatoare de plastic între plăci (absolut, nu din lemn).

 Lăsați să acționeze între 1 și 12 ore, în funcție de numărul și de gradul de persistență al petelor de rugină care trebuie eliminate.

 Spălați cu apă curată – nu reciclată – din abundență, ajutându-vă de o perie.

Atenție: Pe granitul deschis la culoare, aplicarea DERUGGY-STOP în concentrație pură poate ușor să ducă la închiderea culorii materialelor. Se recomandă diluarea în proporțiile următoare: 70% produs:30% apă.

Este posibil să evaluați în prealabil eficiența DERUGGY-STOP, fără a aștepta timpul normal necesar pentru aplicarea definitivă. DERUGGY-STOP poate fi aplicat pe o mostră de material care prezintă pete de rugină, lăsat să se absoarbă timp de circa jumătate de oră și apoi se poate încălzi la flacără până la uscarea completă a suprafeței. Dacă pata dispare, DERUGGY-STOP este eficient pentru tipul de material tratat. În caz contrar, consultați serviciul nostru tehnic. După tratamentul cu DERUGGY-STOP, se recomandă aplicarea produsului de impermeabilizare la apă LITHOS, PRIMALAS/92 sau IDROSILAN, care limitează contactul dintre material și agenții atmosferici externi și oferă o mai mare protecție împotriva formării de oxid.

PRECAUȚII

Nu aplicați pe suprafețe în bătaia soarelui.

APLICARE

Consumul variază în funcție de tipul suprafeței. Aproximativ 10 mp/l.

AVERTISMENTE

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

Canistre de 5 l – 4/6 buc.

Canistre de 10 lt/25 lt

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 0 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire.

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL


24 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Detergent acid
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Pardoseli/placaje/glafuri etc
Miros
Specific
Culoare
Galbui
Cantitate
1L
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Pulverizat

Referinte specifice

10 alte produse din aceeasi categorie:

90,00 lei

Detergon R3 Detergent neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafețe. De la teracotă la marmură, granit lucios, piatră brută, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramică, etc. este folosit pentru întreaga casă, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereți, tapițerii lavabile, plasticate, plăci ceramice, fotolii de mușama, interioare auto, finisaje din material plastic.

50,00 lei

CLEAN SPECIAL Detergent alcalin pentru curățarea și întreținerea tuturor pardoselilor

CLEAN SPECIAL este un excelent detergent concentrat, alcalin, polivalent, materie activă ridicată și cu conținut de spumă de frânare emulgatori speciali, hidroalcoolici și agenți de umectare biodegradabili; garantează performanță, curățare extraordinară pe  o gamă largă de tipuri de podele: din marmură, granit lustruit, Klinker, ceramică, gresie porțelanata de tipul „mat” de tipul „lucios”, aglomerate de marmură si  pietre naturale.

90,00 lei

EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT 

EPO OUT , este un produs specific formulat cu solvenți de tip și puritate particulară indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor și articulațiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de  pe suprafața materialelor ,a pardoselelor și a pereților, cum ar fi: ceramică, gresie din porțelan, mate sau lucioase ,granit, marmură, pietre naturale.

55,00 lei

BIOSAN Detergent neutru antibacterian adecvat pentru orice tip de suprafață

BIOSAN este un detergent neutru universal pentru curățarea obișnuită și întreținerea tuturor tipurilor de suprafețe dure și rezistente: granit, marmură, ardezie, pietre teracotă naturală, tratată, gresie porțelanata, linoleum, clincher, ceramică, parchet, materiale sintetice, sanitare etc. BIOSAN Da se folosește în toată casa,  de la podele până la pereți, pe tapetele lavabile,dale ceramice plasticizate, articole de baie, fotolii Sky, interioare mașină, materiale plastic.

65,00 lei

SOFT CLEAN Detergent acid delicat pentru curățarea profundă a suprafețelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reacție acidă, parfumat, indicat în mod deosebit pentru îndepărtarea reziduurilor rămase după montaj și murdăriei de șantier de pe suprafețele din gresie porțelanată, ceramică, piatră naturală rezistentă la acid și aglomerate de cuarț-rășină. Acțiunea rapidă și delicată dizolvă crustele și le transportă în suspensie, favorizând îndepărtarea completă a acestora în timpul spălării. Excelent, de asemenea, pentru curățarea pardoselilor înnegrite de murdărie persistentă, trafic pedestru, apă dură și smog. 

150,00 lei

IPS 1000 solutie pentru îndepărtarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formulă pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe toate materialele pietroase: granit, marmură, pietre calcaroase, teracotă și ceramică. Nu conține acizi și, prin urmare, poate fi utilizat și pe suprafețe lucioase, fără a deteriora luciul. Acționează rapid și îndepărtează cu facilitate rugina