Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

100,00 lei
cu TVA

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului. DERUGGY-STOP poate fi aplicat în mod eficient pe materiale precum Solar White, Camelia White, Kashmir, Panna Fragola, Bianco Kristal, Azularan, Rosa Beta și toate tipurile de granit deschis la culoare, în general. Produsul poate fi utilizat atât de producătorii de plăci, cât și pentru curățarea materialelor deja montate și aflate în uz.

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE

Pentru producătorii de plăci:

 Lucrați pe materialul lustruit.

 Agitați produsul înainte de utilizare.

 Aplicați DERUGGY-STOP în mod uniform pe placă (de la bază în sus, în cazul în care aceasta este dispusă vertical), cu ajutorul unui pulverizator sau al unei perii de frecare.

 Introduceți distanțatoare de plastic între plăci (absolut, nu din lemn).

 Lăsați să acționeze între 1 și 12 ore, în funcție de numărul și de gradul de persistență al petelor de rugină care trebuie eliminate.

 Spălați cu apă curată – nu reciclată – din abundență, ajutându-vă de o perie.

Atenție: Pe granitul deschis la culoare, aplicarea DERUGGY-STOP în concentrație pură poate ușor să ducă la închiderea culorii materialelor. Se recomandă diluarea în proporțiile următoare: 70% produs:30% apă.

Este posibil să evaluați în prealabil eficiența DERUGGY-STOP, fără a aștepta timpul normal necesar pentru aplicarea definitivă. DERUGGY-STOP poate fi aplicat pe o mostră de material care prezintă pete de rugină, lăsat să se absoarbă timp de circa jumătate de oră și apoi se poate încălzi la flacără până la uscarea completă a suprafeței. Dacă pata dispare, DERUGGY-STOP este eficient pentru tipul de material tratat. În caz contrar, consultați serviciul nostru tehnic. După tratamentul cu DERUGGY-STOP, se recomandă aplicarea produsului de impermeabilizare la apă LITHOS, PRIMALAS/92 sau IDROSILAN, care limitează contactul dintre material și agenții atmosferici externi și oferă o mai mare protecție împotriva formării de oxid.

PRECAUȚII

Nu aplicați pe suprafețe în bătaia soarelui.

APLICARE

Consumul variază în funcție de tipul suprafeței. Aproximativ 10 mp/l.

AVERTISMENTE

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l – 12/24 buc

Canistre de 5 l – 4/6 buc.

Canistre de 10 lt/25 lt

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 0 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire.

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL


24 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Detergent acid
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Pardoseli/placaje/glafuri etc
Miros
Specific
Culoare
Galbui
Cantitate
1L
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Pulverizat

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

110,00 lei

Detergon R3 Detergent neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafețe. De la teracotă la marmură, granit lucios, piatră brută, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramică, etc. este folosit pentru întreaga casă, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereți, tapițerii lavabile, plasticate, plăci ceramice, fotolii de mușama, interioare auto, finisaje din material plastic.

150,00 lei

IPS 1000 solutie pentru îndepărtarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formulă pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe toate materialele pietroase: granit, marmură, pietre calcaroase, teracotă și ceramică. Nu conține acizi și, prin urmare, poate fi utilizat și pe suprafețe lucioase, fără a deteriora luciul. Acționează rapid și îndepărtează cu facilitate rugina 

200,00 lei

A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

1.500,00 lei

REFLEX EXTRA 5 Pulbere de lustruire

REFLEX EXTRA 5 este o pulbere de lustruire complexă, echilibrată, ideală în faza finală de lustruire pentru a se obține suprafețe cu luciu tip oglindă. Disponibilă și în formă de fulgi și cuburi. Pentru utilizare pe marmură în general, marmură deschisă la culoare, travertin, marmură falsă de rășină și de ciment, aglomerate, terrazzo, calcar, gresie.

90,00 lei

EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT 

EPO OUT , este un produs specific formulat cu solvenți de tip și puritate particulară indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor și articulațiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de  pe suprafața materialelor ,a pardoselelor și a pereților, cum ar fi: ceramică, gresie din porțelan, mate sau lucioase ,granit, marmură, pietre naturale.

120,00 lei

SILOSILAN D.L. Protecție antisalinic, antimucegai impermeabilă la apă, pe bază de apă

SILOSILAN DL este un produs de impermeabilizare în profunzime la apă, pe bază de apă, de înaltă calitate. Este un agent impregnant rezistent la substanțe alcaline și acide, conține agenți umectanți și poate fi aplicat pe orice substrat mineral și pe materiale pe bază de argilă refractară, precum: ceramică, teracotă, cărămidă aparentă, țiglă, ciment, piatră naturală absorbantă și marmură absorbantă. 

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

75,00 lei

Mastic poliesteric tixotropic

Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo are o vascozitate ridicata,acesta  este un produs pe baza de rasini poliesterice  condensat  pre-accelerat cu intaritor.
Produsul are o activitate foarte buna la temperaturi scazute ,rezitenta  mecanica si chimica. Dupa intarire este foarte stabil.

 Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo este folosit pentru chituirea si lipirea placilor de marmura, piatra naturala, mozaic, travertin

Timpul lui de intarire variaza in functie de deperatura de lucru EX: La o temperatura de 20 grade se intareste in apox 3-5 minute.

200,00 lei

kit marmura

KIT MARMO este un kit conceput special pentru intretinerea si tratarea blaturilor de bucatarie si baie din marmura,travertin,foarte usor de utilizat.