• Pachet

Pachet Promotional 02 - Brillante & Deterlavo

Pachet promotional format din BRILLANT STONE & DETERLAVO pentru curatare si intretinere zilnica pentru mai multe tipuri de suprafete. 

#pachet-promotional-02

Acest pachet contine

140,00 lei

In loc de 170,00 lei

Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Compozit, Lemn - +Parchet, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

CONTINUT PACHET:

2X Brillante 1L

1X Deterlavo 500ML

DETERLAVO este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc. Este folosit pentru intreaga casa, de la glafuri la rame, de la pardoseli la tapiterii lavabile, plastice, placi ceramice, fotolii de musama, interioare auto, finisare din material plastic.

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curatare si intretinere utilizarea zilnica a podelelor si suprafetelor dure,granit ceramica, portelan, teracota, marmura, parchet ,toate,suprafete lavabile etc... este potrivit pentru curatarea zilnica a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara intrucat nu indeparteaza tratamentele aplicate.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#pachet-promotional-02
Tip Suprafata
Calcar
Ceramica
Compozit
Granit
Lemn | Parchet
Marmura
Piatra Naturala
Teracota
Tip Aplicare
Mecanizat
Mop | Laveta
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
500 ML
Proprietati
Agent Curatare
Forma | Textura
Lichid
Utilizare
Comercial
Rezidential
Destinat Pentru
Bucatarie | Baie
Perete
Podea | Pardoseala
Terase
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.