IPS 1000 solutie pentru indepartarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formula pentru indepartarea petelor de rugina de pe toate materialele pietroase: granit, marmura, pietre calcaroase, teracota si ceramica.

#solutie-ips-1000-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
150,00 lei
Deschide WhatsApp
Ultimele produse in stoc

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Mata, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Produs pentru indepartarea ruginii

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

IPS 1000 este un produs specific, cu o formula pentru indepartarea petelor de rugina de pe toate materialele pietroase: granit, marmura, pietre calcaroase, teracota si ceramica. Nu contine acizi si, prin urmare, poate fi utilizat si pe suprafete lucioase, fara a deteriora luciul. Actioneaza rapid si indeparteaza cu facilitate rugina

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Umeziti suprafata cu apa curata, apoi aplicati produsul IPS 1000 pe pata care trebuie indepartata, intr-un strat uniform cu o grosime de circa 5 mm, utilizand o spatula sau o paleta. Dupa distribuirea uniforma a produsului pe pata de eliminat, lasati produsul sa actioneze. Coloratia acestuia va varia, trecand de la culoarea transparenta galbuie la o nuanta violacee inchisa, care indica producerea corecta a reactiei. Durata procesului de reactie poate varia considerabil de la un material la altul si de la un finisaj la altul. In orice caz, se recomanda sa se efectueze o proba pe o mostra de material dintr-un colt ascuns, pentru a verifica compatibilitatea cu suprafata pe care trebuie aplicat produsul si eventualele durate de aplicare. Subliniem ca duratele de reactie variaza si ca, pe materialele cu finisaj lucios, va fi necesar un timp de aplicare mai mare. Odata terminata reactia, se recomanda inlaturarea eventualelor reziduuri si clatirea cu apa curata din abundenta, repetand eventual operatiunea. Nu lasati niciodata produsul aplicat timp de mai mult de 10-15 minute, pentru a evita penetrarea in substrat.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

CONFEZIONI

Buc de 1 l - 12/24 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#solutie-ips-1000-1l
Tip Suprafata
Granit
Marmura
Piatra Naturala
Travertin
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Forma | Textura
Gel
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.