Detergent de indepartare IPS 3000 a petelor de grasimi si ulei

IPS/3000 este un produs de indepartare a petelor sub forma de gel, pe baza de solvent, conceput in mod special pentru indepartarea specifica a petelor de natura organica si alimentara: indeparteaza petele grase si de ulei.

#detergent-ips3000-300ml
Cantitate: 0.3 ML
  • 0.3 ML
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Granit - Lucios
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Produs de indepartare a petelor de grasimi si ulei

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

IPS/3000 este un produs de indepartare a petelor sub forma de gel, pe baza de solvent, conceput in mod special pentru indepartarea specifica a petelor de natura organica si alimentara: indeparteaza petele grase si de ulei. Formula de tip gel permite o actiune prelungita a substantelor active si prezenta agentilor de spalare ajuta la distrugerea petelor pentru care produsul IPS/3000 este destinat. Este activ pana la uscarea completa. Daca este necesar, repetati operatiunea de indepartare a petelor.

Este potrivit pentru toate tipurile de pete organice care nu penetreaza excesiv in profunzime si pentru toate tipurile de pete grase: namol, grasimi, ceara, pete ambientale de smog, negru de fum etc.

IPS/3000 poate fi utilizat pe toate tipurile de materiale pietroase poroase si neporoase. A nu se utiliza pe cauciuc, linoleum si materiale sintetice, lemn lacuit etc.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Agitati bine flaconul inainte de utilizare. Aplicati IPS/3000 pe pata de indepartat.

Lasati sa se usuce timp de 30-40 de minute. Inlaturati reziduurile cu o carpa curata umezita. Daca este necesar, repetati operatiunea de mai multe ori. Aplicarile repetate pot indeparta, de asemenea, petele profunde si elimina definitiv orice halouri.

Aplicarea produsului nu deterioreaza marmura, granitul, piatra naturala, insa poate indeparta local tratamentele de protectie, care trebuie improspatate ulterior.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 300 ml - 18 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 25oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#detergent-ips3000-300ml
Tip Suprafata
Granit
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
0.30 ML
Proprietati
Anti Pete
Forma | Textura
Gel
Culoare
Alb
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.