SOFT CLEAN Detergent Acid pentru uratarea profunda a suprafetelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reactie acida, parfumat, indicat in mod deosebit pentru indepartarea reziduurilor ramase dupa montaj si murdariei de santier de pe suprafetele din gresie portelanata, ceramica, piatra naturala rezistenta la acid si aglomerate de cuart-rasina.

#detergent-soft-clean-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
90,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Mat, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Piatra - Mata
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Detergent acid delicat pentru curatarea profunda a suprafetelor si pentru indepartarea patinei si reziduurilor

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reactie acida, parfumat, indicat in mod deosebit pentru indepartarea reziduurilor ramase dupa montaj si murdariei de santier de pe suprafetele din gresie portelanata, ceramica, piatra naturala rezistenta la acid si aglomerate de cuart-rasina. Actiunea rapida si delicata dizolva crustele si le transporta in suspensie, favorizand indepartarea completa a acestora in timpul spalarii. Excelent, de asemenea, pentru curatarea pardoselilor innegrite de murdarie persistenta, trafic pedestru, apa dura si smog.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Diluati produsul in apa rece si curata, in solutie de 1:3 pana la 1:5 in functie de tipul murdariei sau de persistenta eventualelor reziduuri care trebuie indepartate.

Pentru indepartarea eventualelor urme superficiale de patina extrem de persistente si atasate la materialul-sport, produsul poate fi utilizat in stare pura.

Se recomanda distribuirea solutiei obtinute pe suprafata si aplicarea produsului prin frecare cu o perie sau o monoperie dotata cu un disc corespunzator. Lasati produsul sa actioneze intre 5 si 15 minute, timp in care este recomandabil sa masati in continuare suprafata; la finalul aplicarii, indepartati si eliminati reziduurile si clatiti cu apa din abundenta.

APLICARE

Aproximativ 15/20 mp/l, in functie de tipul de murdarie si de dilutie.

PRECAUTII

Nu folositi pentru materiale sensibile la acizi, cum ar fi marmura lustruita sau gresie metalizata. Faceti intotdeauna un test preliminar, intr-un loc putin vizibil, pentru a verifica compatibilitatea cu suprafata. Nu amestecati cu inalbitor sau cu detergenti care contin inalbitor.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l - 12/24 buc

Canistre de 5 l - 4/6 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.