Detergent DETERGON R3 neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc. este folosit pentru intreaga casa, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereti, tapiterii lavabile, plasticate, placi ceramice, fotolii de musama, interioare auto, finisaje din material plastic.

#detergent-detergon
Cantitate: 1 L
  • 1 L
110,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Compozit, Lemn - +Parchet, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Detergent neutru concentrat universal pentru curatarea obisnuita si intretinerea tuturor suprafetelor dure si flexibile

LA CE ESTE BUN SI LA CE SE FOLOSESTE

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc. este folosit pentru intreaga casa, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereti, tapiterii lavabile, plasticate, placi ceramice, fotolii de musama, interioare auto, finisaje din material plastic. DETERGON R3, datorita caracteristicilor sale exceptionale de utilizare universala si spectrului sau larg de actiune impotriva bacteriilor, este folosit de multi ani pe scara larga in spitale, hoteluri, in sectorul domestic si cel industrial. DETERGON R3 este un produs neutru, concentrat si testat clinic.

CUM SI DE CE SE FOLOSESTE

Diluare: Se foloseste diluat in proportii variabile, in functie de tipul de murdarie ce trebuie indepartat.

Aplicare: Pentru curatarea placilor ceramice tratate, diluati produsul DETERGON R3: 1-2 masuri mici in 10 litri de apa, introduceti carpa in solutie si curatati suprafetele.

Nu este necesar sa clatiti (daca folositi putin produs in apa). Pentru urme si dungi lasate de pantofi de cauciuc pe podelele din placi ceramice tratate, folositi DETERGON R3 pur pe o carpa umeda si frecati usor zona in care sunt urme negre (nu trebuie sa frecati si sa insistati manual pe suprafata ce trebuie curatata). Urmele si dungile negre pot fi usor de indepartat, fara a afecta tratamentul. Se recomanda utilizarea unei cantitati mici de produs in galeata cu apa pentru curatarea obisnuita a suprafetelor de marmura si granit lucios, ceramica, etc. DETERGON R3 reduce poluarea si respecta mediul datorita biodegradabilitatii sale aproape complete. Produsul nu afecteaza suprafetele tratate cu ceara sau cu produse hidro si oleorepelente (in dozele recomandate), deoarece este neutru.

APLICARE

In proportii variabile, in functie de tipul de murdarie ce trebuie indepartat.

AVERTISMENTE

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere.

AMBALAJ

Sticle de 1 l - 12/24 buc.

Canistre de 5 l - 6 buc

Canistre de 10 kg/25 kg

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#detergent-detergon
Tip Suprafata
Calcar
Ceramica
Granit
Gresie
Marmura
Quartz
Travertin
Tip Produs
Detergent
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Forma | Textura
Gel
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.