FRESH detergent neutru perntru orice tip de suprafata

FRESH este un detergent neutru pentru curatarea si intretinerea tuturor suprafete dure si rezistente, cum ar fi : granit, marmura, ardezie, pietra naturala, teracota tratata, gresie portelanata, linoleum, clincher, ceramica, parchet podele, materiale sintetice, fitinguri sanitare etc.

#detergent-fresh
Cantitate: 5 L
  • 5 L
125,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Compozit, Lemn - +Parchet, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

FRESH detergent neutru perntru orice tip de suprafata

APLICATII

FRESH este un detergent neutru pentru curatarea si intretinerea tuturor suprafete dure si rezistente, cum ar fi : granit, marmura, ardezie, pietra naturala, teracota tratata, gresie portelanata, linoleum, clincher, ceramica, parchet podele, materiale sintetice, fitinguri sanitare etc. Produsul poate fi utilizat pretutindeni, pentru podele si pereti,hartii plastice lavabile,dale ceramice, imitatie de piele fotolii, interioare auto-automobil si plastic.pentru curatare suprafetele diluati produsul FRESH, 20-30 grame in 10 litri de apa, scufundati mopul in solutie si curatati Nu este necesar sa clatiti (daca folositi putin produs in apa). Pentru urme si dungi lasate de pantofi de cauciuc pe podelele din placi ceramice tratate, folositi FRESH pur pe o carpa umeda si frecati usor zona in care sunt urme negre (nu trebuie sa frecati si sa insistati manual pe suprafata ce trebuie curatata). Urmele si dungile negre pot fi usor de indepartat, fara a afecta tratamentul. Se recomanda utilizarea unei cantitati mici de produs in galeata cu apa pentru curatarea obisnuita a suprafetelor de marmura si granit lucios, ceramica, etc. FRESH reduce poluarea si respecta mediul datorita biodegradabilitatii sale aproape complete. Produsul nu afecteaza suprafetele tratate cu ceara sau cu produse hidro si oleorepelente (in dozele recomandate), deoarece este neutru

FRESH este foarte solicitat nu numai pentru gospodarie cat si pentru spitale,hoteluri ,industrii etc.

AVERTIZARI

Consultati fisa de siguranta disponibila la cerere

AMBALAJ

Sticle de 1 l - 12/24 buc.

Canistre de 5 l - 6 buc

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie pastrat in recipientele originale, inchise ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 30oC, protejat de razele directe ale soarelui, intr-un spatiu bine aerisit. In aceste conditii, produsul are o durata de viata de 12 luni de la data ordinului de livrare. Daca materialul a fost pastrat peste durata recomandata unei depozitari sigure, acesta nu este neaparat inutilizabil, insa trebuie efectuata in prealabil o verificare calitativa a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#detergent-fresh
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
5 L
Forma | Textura
Lichid
Destinat Pentru
Podea | Pardoseala
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.