EPO OUT solutie de indepartat chitul epoxidic

EPO OUT este un produs specific formulat cu solventi de tip si puritate particulara indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor si articulatiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de pe suprafata materialelor ,a pardoselelor si a peretilor, cum ar fi: ceramica, gresie din portelan, mate sau lucioase ,granit, marmura, pietre naturale.

#solutie-epo-out-1l
Cantitate: 1 L
  • 1 L
90,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Compozit, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

EPO OUT este un produs specific formulat cu solventi de tip si puritate particulara indicat pentru eliminarea reziduurilor /rosturilor si articulatiilor epoxidice, utilizat pentru eliminarea reziduurilor de pe suprafata materialelor ,a pardoselelor si a peretilor, cum ar fi: ceramica, gresie din portelan, mate sau lucioase ,granit, marmura, pietre naturale.

Produsul EPO OUT poate fi folosit si pentru curatare materiale absorbante, cum ar fi: teracota, vesela, materiale din piatra artificiala si naturala.

EPO OUT actioneaza si perturba componenta de polimer, faciliteaza curatarea supafetelor dorite datorita formulei sale, produsul este de asemenea eficient pe reziduuri si chituri

Nu folositi pe lemn, linoleum si acoperiri sintetice.

Cum si de ce se foloseste:

Aplicati EPO OUT pur pe suprafata uscata si numai pe zona a curata, lasati sa actioneze cateva minute (maxim 10-15 minute) si frecati cu mana, cu burete sau carpa alba din bumbac sau, in cazul reziduurilor intarite, folositi o perie de plastic sau tampoane dure pana la indepartare completa a reziduurilor de chituire epoxi. Curatati cu carpe fara culori.

Dupa utilizarea EPO OUT se ecomanda spalarea, neutralizarea cu produsul GRES UP

In cele din urma, clatiti cu apa curata. descrise mai sus.

PRECAUTII

Din cauza numeroaselor tipuri de adezivi epoxidici se recomanda testarea produsului pe o suprafata mica de contact.

Se recomanda utilizarea manusilor impermeabile

MANIPULARE SI DEPOZITARE

Produsul trebuie sa fie depozitat in recipientul original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 0 si 25 o C, protejat de lumina soarelui directa si in zona ventilata. In aceste conditii de pastare produsul are o valabilitate de 12 luni Daca produsul a fost pastrat peste durata valabilitatii in conditii corecte de depozitare nu este neaparat inutilizabil, dar trebuie sa fie efectuat anterior controlul calitatii la caracteristicile relevante

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#solutie-epo-out-1l
Tip Suprafata
Ceramica
Granit
Marmura
Teracota
Travertin
Tip Produs
Detergent
Tip Aplicare
Stergere cu laveta
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.