Detergent Neutru Parfumat, Deterlavo

Deterlavo este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc.

Abichem
#detergent-deterlavo-500ml
Cantitate: 500 ML
  • 1 L
  • 500 ML
30,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Beton, Compozit, Lemn - +Parchet, Teracota
Acest produs se regaseste in urmatoarele pachete:
IT-MB
Pachet Promotional 01 - Natural Stone & Deterlavo
1 x Detergent Neutru Parfumat, Deterlavo
1 x Impermeabilizant oleorepelent, Natural Stone, protector anti pete cu efect natural pentru suprafete poroase sau lustruite
150 lei
IT-MB
Pachet Promotional 02 - Brillante & Deterlavo
1 x Detergent Neutru Parfumat, Deterlavo
2 x Detergent BRILLANTE antistatic cu Ph neutru si parfum intens de durata
140 lei
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

Deterlavo este un detergent neutru folosit pe multe tipuri de suprafete. De la teracota la marmura, granit lucrios, piatra bruta, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramica, etc.

Este folosit pentru intreaga casa, de la glafuri la rame, de la pardoseli la tapiterii lavabile, plastice, placi ceramice, fotolii de musama, interioare auto, finisare din material plastic.

Deterlavo, datorica caracteristicilor sale exceptionale de utilizare universala si spectrul sau larg de actiune este folosit in hoteluri, sectorul domestic si cel industrial. Deterlavo este un produs neutru concentrat si testat clinic.

Mod de utilizare:

Diluare: Se foloseste diluat in proportii variabile, in functie de tipul de murdarie, ce trebuie indepartat.

Aplicare: Pentru curatarea partilor ceramice tratate, diluati produsul 1-2 masuri mici in 10L de apa. Introduceti mopul in solutie si curatati suprafete. Nu este necesar sa clatiti (daca folositi putin produs in apa). Se recomanda utilizarea unei cantitati mici de produs in galeata cu apa pentru curatare obisnuita a suprafetelor de marmura si granit lucios, ceramic, lemn, plastic, etc.

Deterlavo reduce poluarea si respecta mediul datorita biodegradabilitatii sale aproape complete. Produsul nu afecteaza suprafetele tratate cu ceara sau cu produse hidro si oleo repelente (in dozele recomandate), deoarece este neutru.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#detergent-deterlavo-500ml
Tip Suprafata
Calcar
Ceramica
Compozit
Gresie
Lemn | Parchet
Marmura
Piatra Naturala
Quartz
Teracota
Travertin
Tip Aplicare
Mecanizat
Mop | Laveta
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
1 L
500 ML
Greutate
0.5 KG
1 KG
Proprietati
Agent Curatare
Forma | Textura
Lichid
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.