Detergent concentrat ideal pentru curatarea zilnica a suprafetelor acoperite cu gresie, FC 08, One, FederChemicals, 1L

ONE este un detergent concentrat ideal pentru curatarea zilnica a suprafetelor acoperite cu gresie (cu finisaj lucios / lepuit / neted).

#deterget-fc-08-one
60,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Marmura - Lucioasa, Marmura - Mata, Granit - Lucios, Granit - Mat, Travertin - Lucios, Travertin - Mat, Calcar - Lucios, Calcar - Mat, Ceramica - Lucioasa, Ceramica - Mata, Gresie - Lucioasa, Gresie - Mata, Quartz, Piatra - Lucioasa, Piatra - Mata, Compozit, Lemn - +Parchet, Teracota
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

ONE este un detergent concentrat ideal pentru curatarea zilnica a suprafetelor acoperite cu gresie (cu finisaj lucios / lepuit / neted). Formula sa asigura o actiune rapida si profunda de curatare, fara a lasa urme nedorite sau reziduuri, lasand suprafetele lucioase, stralucitoare si nelipicioase (evitand urmele de pasi). Pe langa curatarea suprafetelor,ONE lasa un parfum placut de curatenie in incapere.

MOD DE UTILIZARE

Diluati 50-100 ml in 10 litri de apa. Clatirea este necesara numai in cazul concentratiilor mari.

APLICARE

Apox. 750/1500 mp/l

PROPRIETATILE FIZICE SI CHIMICE

Starea Fizica - Lichid

Culoare - Albastru Deschis

Miros - Tipic

Densitatea relativa - 1.000 ± 0.01g/ml

pH - 8

Biodegradabilitatea - > 90%

Solubilitate - completa in orice raport

Depozitarea - 12 luni in recipientele originale sigilate si la o temperatura cuprinsa intre + 10 ° C si + 25 ° C

AVERTISMENTE

REGULAMENTUL (CE) NR. 648/2004:: <5% agenti tensioactivi neionici, parfum

Nu aruncati in mediul inconjurator. Nu depozitati produsul la temperaturi sub 10 ° C. Nu ne asumam raspunderea pentru modificarile aduse produsului sau pentru eventualele daune rezultate din utilizarea necorespunzatoare sau eronata a acestuia. Indicatiile pe care le furnizam cu privire la caracteristicile produsului si modul de utilizare a acestuia provin din rezultate ale unor teste aprofundate de laborator si tehnice. Cu toate acestea, nefiind posibila producerea altor elemente de decizie privind modul de utilizare a produselor, informatiile respective nu trebuie considerate ca obligatorii si nu reprezinta, prin urmare, o garantia formala. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru utilizarea produsului, avand grija sa incerce, in prealabil, caracteristicile acestuia. Este interzisa, chiar si numai partial, producerea dupa fisele noastre tehnice. Datele se refera la standardele in vigoare editate in 2013. Societatea isi rezerva dreptul de a le modifica, fara preaviz.

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#deterget-fc-08-one
Tip Suprafata
Gresie
Cantitate
1 L
Proprietati
Curata Gresia
Forma | Textura
Lichid
Culoare
Albastru
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.