Detergent Intretinere Blaturi Din Quartz si Compozit 300 ML

Kitul pentru curatare si mentinerea suprafetelor din rasina compozit de cuart, este studiat special pentru indepartarea calcarului sau a mineralelor ,urmele lasate de apa si a altor produse utilizate frecvent. Ideal pentru blaturi de bucatrie,de baie,mese si suprafete care sufera zilnic de atacul diferitelor substante care ataca si lasa pete pe suprafata.

#deterget-blaturi-quartz
150,00 lei
Deschide WhatsApp

Verifica compatibilitatea produsului inainte de achizitionare.
Compatibilitate:
Quartz, Compozit
  Plata Securizata

Plata cu cardul este securizata prin Netopia Payments.

  Livrare Gratuita

Toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita.

  Retur Garantat

Posibilitate de returnare produs in 14 zile de la achizitie.

CONTINUT

- A-SHINE 150 ml este un detergent de ultima generatie capabil de o actiune de curatare si lustruire completa a suprafetelor tratate, fara a lasa dungi sau urme nedorite. Ideal pentru curatarea zilnica a suprafetelor dvs. pretioase din aglomerat, cum ar fi blaturile de bucatarie si blaturile de baie.

- ACTION3 150 ml este un detergent de pulverizare de ultima generatie intr-o singura actiune de: curatare minutioasa, luciu de suprafata crescut si protectie, deoarece ofera un efect hidrofug.

- Burete abraziv (faciliteaza cuaratarea fara sa zgarie sufrafata )

- Microfibra (pentru distribuirea produsului uniform)

LIMITE DE RESPONSABILITATE

Declinam orice raspundere in ceea ce priveste productia si daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzatoare sau incorecta a produsului, precum si din depozitarea necorespunzatoare a acestuia. Indicatiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului si la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator si din experienta. Cu toate acestea, nefiind posibila stabilirea altor reguli in ceea ce priveste utilizarea produselor, aceste indicatii nu trebuie considerate obligatorii si, prin urmare, nu reprezinta o garantie formala. Pe langa o buna practica de lucru, inainte de aplicarea produsului se recomanda citirea fiselor de siguranta, precum si a instructiunilor de pe ambalaj. Se recomanda efectuarea intotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafata ce urmeaza a fi tratata si cu efectul dorit, precum si pentru a putea stabili cel mai bine consumul in functie de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul si de sistemul personal de folosire.

Citeste mai mult
#deterget-blaturi-quartz
Tip Suprafata
Compozit
Quartz
Tip Aplicare
Pulverizare
Stergere cu laveta
Utilizat Pentru
Interior | Exterior
Cantitate
300 ML
Greutate
0.5 KG
Proprietati
Protejeaza Materialul
Forma | Textura
Lichid
Continut Produs
1 x Agent de Curatare
1 x Burete Abraziv | Laveta
1 x Detergent Lustruire
Intrebari
Ai o intrebare referitoare la acest produs?
Trebuie sa te autentifici pentru a intreba sau pentru a raspunde la intrebari.