Cremă de lustruit GALAXY CREAM pentru suprafețe de granit, gresie, suprafețe silice

150,00 lei
cu TVA

GALAXY CREAM este un concept nou de cremă de lustruit pentru lustruirea suprafețelor de granit, gresie, suprafețe silicee, plăci ceramice, piatra artificiala și similare

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Cremă de lustruit pentru suprafețe de granit, gresie, suprafețe silice 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

GALAXY CREAM este un concept nou de cremă de lustruit pentru lustruirea suprafețelor de granit, gresie, suprafețe silice, plăci ceramice, piatra artificiala și similare. Perfectă pentru a reda luciul pardoselilor uzate sau supuse unui trafic încărcat, GALAXY CREAM reușește să păstreze strălucirea și să îmbunătăţească rezistența la trafic. GALAXY CREAM permite suprafețelor tratate să-și reia strălucirea originală, formând pe suprafață un strat protector transparent foarte lucios, uniform și foarte rezistent la trafic, la praf, la zgârieturi și la toți detergenții alcalini, făcând ca suprafața să fie mai ușor de curățat. Pătrunde în microporozitatea suprafețelor permițându-le ca după tratament să devină foarte hidrofobe. 

APLICARE 

Curățați bine suprafața ce trebuie tratată și așteptați până la uscarea completă a acesteia înainte de a aplica produsul GALAXY CREAM. Agitați bine recipientul înainte de utilizare. Turnați pe su-prafață 20-30 de grame de GA-LAXY CREAM pentru fiecare mp, apoi curățați cu ajutorul monodi-scului dotat du disc și pad alb. Înce-peți să lustruiți suprafața cu o mașină de lustruit cu 150-300 de ro-tații pe minut, până când crema este uscată. Repetați procesul pentru 2- 3 mâini până când suprafața este lu-cioasă. Pentru a obține un rezultat bun și efectul lucios dorit, suprafața trebuie să fie caldă. După ce ați lustruit întreaga 

suprafață, curățați și clătiți cu DE-TERGON R3 detergent neutru. 

PRECAUȚII 

Feriţi produsul de îngheț. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță dispo-nibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Sticle de 1 

Canistre de 5 

MANIPULARE ȘI DEPOZI-TARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în re-cipientele originale, închise erme-tic, la temperaturi cuprinse între 5 și 30°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materia-lul a fost păstrat peste durata reco-mandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristici-lor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozita-rea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu pri-vire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din expe-rienţă. Cu toate acestea, nefiind po 

sibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obli-gatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a in-strucțiunilor de pe ambalaj. Se reco-mandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica com-patibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul do-rit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de ca-racteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFE-SIONAL 


14 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Polish
Tip solutie
Pasta/Gel
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Pardoseli
Miros
Absent
Culoare
Laptos
Cantitate
1kg
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Monodisc cu pad neutru
Randament/ Litru
20-30 mp

Referinte specifice

16 alte produse din aceeasi categorie:

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

120,00 lei

LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

80,00 lei

Detergent DERUGGY-STOP anti rugina

DERUGGY-STOP este o formulă pe bază de acid, care permite eliminarea petelor de rugină de pe granit. Este un produs indicat în mod deosebit pentru neutralizarea elementelor inerente ale materialelor care, odată expuse la agenții atmosferici, capătă o colorație gălbuie și scad calitatea materialului.

200,00 lei

IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

150,00 lei

IDROBASE 303 Protecție ecologică pe bază de apă, de impermeabilizare la ulei și apă și împotriva petelor de fond

IDROBASE 303 este un tratament rapid  de impermeabilizare la ulei și apă, antimucegai, cu formulă monocomponent pe bază de apă, pentru materiale de construcție de diverse tipuri cu grad mediu și înalt de porozitate. Acest produs de conservare în profunzime și superficială, antipraf, nefilmogen, aparține noii generații de soluții pe bază de apă de legare a fluorului și poate pătrunde în profunzimea materialelor de construcție, protejându-le de absorbția apei și sărurilor minerale transportate de aceasta și lăsându-le totodată complet respirabile. Produsul reduce drastic absorbția substanțelor lichide, uleioase sau grase și, în mod normal, nu modifică aspectul exterior natural al plăcilor ceramice sau pietrei naturale, facilitând curățarea cu produse obișnuite și prin tehnici simple. 

90,00 lei

Detergon R3 Detergent neutru concentrat PH7

DETERGON R3 este un detergent neutru, folosit pe multe tipuri de suprafețe. De la teracotă la marmură, granit lucios, piatră brută, lemn, parchet, materiale sintetice, ceramică, etc. este folosit pentru întreaga casă, de la glafuri la rame, de la pardoseli la pereți, tapițerii lavabile, plasticate, plăci ceramice, fotolii de mușama, interioare auto, finisaje din material plastic.

100,00 lei

SILOSILAN D.L. Protecție antisalinic, antimucegai impermeabilă la apă, pe bază de apă

SILOSILAN DL este un produs de impermeabilizare în profunzime la apă, pe bază de apă, de înaltă calitate. Este un agent impregnant rezistent la substanțe alcaline și acide, conține agenți umectanți și poate fi aplicat pe orice substrat mineral și pe materiale pe bază de argilă refractară, precum: ceramică, teracotă, cărămidă aparentă, țiglă, ciment, piatră naturală absorbantă și marmură absorbantă. 

90,00 lei

HM2 Impermeabilizant hidro repelent pe baza de apa

HM2 are o formulă specială, care conferă impermeabilitate la apă suprafeței, conservându-i caracteristicile estetice și neafectând respirabilitatea substraturilor. Poate fi aplicat pe toate materialele de zidărie precum: ipsos, ciment, calcar, piatră, cărămidă, țiglă și aglomerate.

50,00 lei

CLEAN SPECIAL Detergent alcalin pentru curățarea și întreținerea tuturor pardoselilor

CLEAN SPECIAL este un excelent detergent concentrat, alcalin, polivalent, materie activă ridicată și cu conținut de spumă de frânare emulgatori speciali, hidroalcoolici și agenți de umectare biodegradabili; garantează performanță, curățare extraordinară pe  o gamă largă de tipuri de podele: din marmură, granit lustruit, Klinker, ceramică, gresie porțelanata de tipul „mat” de tipul „lucios”, aglomerate de marmură si  pietre naturale.

110,00 lei

GLEND STONE Auto-lucidant

Formula specială a produsului de autolustruire GLEND STONE, care este transparent și incolor, ideal pentru marmură, granit, piatră naturală și toate tipurile de materiale poroase și gresii, permite protejarea și lustruirea imediată a nervurilor, treptelor, șemineurilor, colțurilor și suprafețelor mici, care sunt dificil de lustruit mecanic. 

65,00 lei

SOFT CLEAN Detergent acid delicat pentru curățarea profundă a suprafețelor

SOFT CLEAN este un produs detergent decapant cu reacție acidă, parfumat, indicat în mod deosebit pentru îndepărtarea reziduurilor rămase după montaj și murdăriei de șantier de pe suprafețele din gresie porțelanată, ceramică, piatră naturală rezistentă la acid și aglomerate de cuarț-rășină. Acțiunea rapidă și delicată dizolvă crustele și le transportă în suspensie, favorizând îndepărtarea completă a acestora în timpul spălării. Excelent, de asemenea, pentru curățarea pardoselilor înnegrite de murdărie persistentă, trafic pedestru, apă dură și smog. 

150,00 lei

IPS 1000 solutie pentru îndepărtarea ruginii

IPS 1000 este un produs specific, cu o formulă pentru îndepărtarea petelor de rugină de pe toate materialele pietroase: granit, marmură, pietre calcaroase, teracotă și ceramică. Nu conține acizi și, prin urmare, poate fi utilizat și pe suprafețe lucioase, fără a deteriora luciul. Acționează rapid și îndepărtează cu facilitate rugina