Termeni si conditii

1. Dispozitii generale

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.it-mb.ro, proprietatea Italmarmorbronz Service SRL, cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, Aleea Cetatuia nr 4 bl M22 sc 1 ap16 , inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/6235/2010, avand CUI 27075137, denumit in continuare impreuna in cuprinsul prezentului document ca “societatea”, “organizatia” sau “noi”.

Folosirea acestui site, respectiv navigarea pe site, inregistrarea in calitate de utilizator, abonarea la newsletter sau/si plasarea unei comenzi implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii inainte de lansarea comenzii si acceptarea comunicarii prin email sau telefon.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre societate, confirmare care se poate face verbal (prin telefon) sau electronic (prin e-mail).

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Astfel, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. Produse

Pentru fiecare dintre produsele de pe site-ul www.it-mb.ro, societatea va afisa caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta.

Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Italmarmorbronz Service SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. Obligatiile dumneavoastra

Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.it-mb.ro, va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente si sa comandati produsul/produsele dorite. In vederea finalizarii comenzii, aveti posibilitatea sa vizualizati urmatoarele date: numele si prenumele, detalii facturare, adresa livrare, lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda) si costul de expediere. In vederea crearii contului, precum si a finalizarii comenzii dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si va obligati sa furnizati aceste informatii in mod corect si complet.

Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un mesaj de confirmare a comenzii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare si a detaliilor privind livrarea) pe adresa de email comunicata sau telefonic, la numarul de telefon indicat in formularul de comanda.

Nu sunt acceptate decat comenzi plasate de persoane care au peste 18 ani.

Anumite categorii de produse, cu privire la care exista aceasta mentiune pe site-ul nostru, nu pot fi achizitionate decat de catre persoane juridice.

4. Preturi

Preturile afisate pe pagina fiecarui produse de pe site-ul www.it-mb.ro sunt exprimate in lei si includ TVA. Aceste preturi nu includ cheltuielile de livrare. Facturarea se face la preturile in lei afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA.

5. Conditii si modalitatea de plata a comenzilor

Plata produselor pe care doriti sa le cumparati se poate efectua numerar, la livrarea produselor, prin ordin de plata in contul nostru RO11OTPV0000000001863460 , deschis la OTP BANK, sau online prin card bancar, prin intermediul procesatorului de plati PayU. In cazul coletelor livrate prin intermediul serviciului de curierat rapid, plata se face la curier in momentul primirii coletului. Pentru produsele ridicate din magazinul nostru, plata se face numerar, la ridicarea produsului din magazin.

6. Livrarea comenzilor

Livrarea produselor comandate se va face in toate orasele din Romania, conform programelor de lucru ale firmei de curierat.

Produsele comandate sunt, in general, trimise in 2 zile de la primirea platii si sunt expediate prin serviciul de curierat cu urmarire si livrare fara semnatura.

Costul livrarii include costul procesarii si al ambalarii, cat si costurile de transport. Costul procesarii este fix, in timp ce costul transportului poate varia in functie de greutatea totala a pachetului.

Va sfatuim sa va grupati toate articolele intr-o singura comanda. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel ca fiecarei comenzi I se vor aplica costurile de procesare, ambalare si transport. Riscurile aferente livrarii cad in sarcina dumneavoastra, insa noi vom lua masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile comandate.

Plata pretului produselor comandate si a tarifului de livrare se va face conform conditiilor si modalitatilor de plata prevazute la pct. 5.

Proprietatea asupra produselor comandate se transfera la livrare, dupa efectuarea platii comenzii in locatia indicata in comanda

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Italmarmorbronz Service SRL isi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, in situatia in care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile in stoc la momentul primirii comenzii. In aceasta situatie clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii. Lipsa unei instiintari din partea noastra si expirarea termenului de livrare, va da dreptul sa refuzati oricand preluarea produselor.

Italmarmorbronz Service SRL nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

7. Politica de retur si reclamatii

Conform legislatiei din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe www.it-mb.ro in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor.

Astfel, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Pot fi returnate produse care: nu depasesc 14 zile calendaristice de la data achizitiei acestora; corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda transmisa de catre client; nu prezinta urme de lovire sau deteriorare; nu prezinta urme de uzura; sunt insotite de toate accesoriile care apartin produsului care se returneaza; sunt insotite de factura fiscala sau bonul fiscal de achizitie.

Nerespectarea conditiilor mai sus mentionate sau/ si aducerea produsului, in orice fel, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, da dreptul societatii sa refuze returul produsului.

Pentru efectuarea returului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati cu privire la intentia de retur, in scris, la adresa: Judet Ilfov, localitate Dragomiresti Deal, Aleea Costanza, Nr.2, cladirea N06, sau prin telefon, la numarul de telefon: 0721146346, sau prin e-mail, la adresa de e-mail: office@it-mb.ro, si sa returnati produsul comandat care indeplineste conditiile referitoare la efectuarea returului, mai sus enuntate.

Modelul formularului de retragere (in cazul in care alegeti forma scrisa) va fi structurat conform exemplului de mai jos:

"Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul (ID comanda) referitor la vanzarea urmatoarelor produse [nume + id produs], comandate la data [zi-luna-an] / primite la data de [zi-luna-an]; Nume, prenume consumator Adresa consumator; Motivul returului; Data; Semnatura; "

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii produsului, veti primi contravaloarea produsului returnat.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite catre Italmarmorbronz Service SRL, in scris, la adresa: Judet Ilfov, localitate Dragomiresti Deal, Aleea Costanza, Nr.2, cladirea N06, prin telefon, la numarul de telefon: 0721146346, sau prin e-mail, la adresa de e-mail: office@it-mb.ro.

8. Garantii

Pentru produsele comercializate pe www.it-mb.ro , termenele de garantie sunt cele prevazute de legislatia in vigoare. Aceasta garantie isi pierde valabilitatea in cazul folosirii incorecte sau improprii a produsului (de ex. supunerea la socuri mecanice/ termice). Produsele care nu sunt functionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite sau se va returna contravaloarea lor cu conditia notificarii in scris, pe adresa de e-mail: office@it-mb.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului.

9. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.it-mb.ro , incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Italmarmorbronz Service SRL si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Este interzisa copierea,preluarea si distribuirea in scop comercial a informatiilor continute de site-ul www.it-mb.ro . Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

10. Limitari ale responsabilitatii

Italmarmorbronz Service SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de catre Italmarmorbronz Service SRL de la respectivul client.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate/ puse la dispozitie de producatori si/ sau furnizori, iar societatea nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

11. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin folosirea acestui site, respectiv navigarea pe site, inregistrarea in calitate de utilizator, abonarea la newsletter sau/si plasarea unei comenzi, contactarea noastra, prin telefon, e-mail sau prin orice alta modalitate de comunicare, sunteti de acord sa ne incredintati datele dumneavoastra personale, care vor fi prelucrate de catre societate in conformitate cu Politica de confidentialitate cu privire la protectia datelor cu caracter personal, disponibila aici