Despre noi

Înființată în anul 2010, firma Italmarmorbronz vine în întâmpinarea celor care își doresc calitate la prețuri competitive cu numeroase produse de uz casnic și produse profesionale, dar și cu asistență personalizată pentru fiecare client! 

Indiferent dacă proiectul la care lucrați este unul personal sau profesionist, în catalogul nostru veți găsi numeroase produse gata să satisfacă orice nevoie sau dorință, oricât ar fi de exigentă! 

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, echipa Italmarmorbronz va stă la dispoziție atât pentru a va răspunde la întrebările legate de oferta noastră, cât și pentru a va oferi consultanță pe tot parcursul procesului de achiziție și nu numai. 

În magazinul nostru online de bricolaj, oricine poate descoperi produsul potrivit pentru nevoile sale, fiind disponibilă o gamă generoasă de unelte, soluții de curățare sau întreținere, detergenți profesionali și accesorii pentru diverse instrumente, cum ar fi:

  • Homecare - detergenți pentru curățenie, mentenanță și protecție 

  • Soluții profesionale - curățenie, mentenanță și protecție, exclusiv pentru persoane juridice

  • Consumabile piatră - piese și accesorii pentru tăiere, șlefuire și finisare

  • Soluții de tratare și întreținere a pietrei naturale și artificiale (impermeabilizant, detergenți)

  • Soluții de lipit Asistență tehnică de la profesioniști

Echipa Italmarmorbronz este alături de fiecare client, oferind asistență tehnică și sfaturi pentru proiectele desfășurate, având, astfel, garanția că faceți cele mai bune alegeri pentru casa sau afacerea dumneavoastră! 

Alături de profesioniști, orice plan va fi unul de succes, dus la bun sfârșit la cele mai înalte standarde de calitate.

Considerăm că o relație de succes cu clienții se bazează pe sprijinul oferit la orice pas, pe încredere și pe satisfacția tuturor celor cu care colaborăm. Așadar, acordăm o mare atenție detaliilor și calității produselor pe care le comercializăm.Accesorii profesionale diamantate

Tăierea, șlefuirea și finisarea cu piese diamantate reprezintă cea mai bună soluție pentru suprafețe dure, cum este piatră. Rezultatul final depinde de alegerea uneltelor potrivite și de calitatea acestora.

Așadar, ne asigurăm că toți clienții noștri au la dispoziție numeroase produse din care pot selecta instrumentul ideal, fiind disponibile consumabile de diferite mărimi, cu tehnologii distincte, potrivite oricărui tip de material. 

Atenția către suprafețele speciale - secretul pentru un imobil trainic

Știm că o mentenanță adecvată a suprafețelor mai speciale dintr-un imobil înseamnă un confort sporit, dar și o economie pe termen lung, nefiind nevoie de înlocuirea constantă a obiectelor, așa că oferim soluții de curățare și îngrijire de cea mai înaltă calitate. 

Acestea pot fi achiziționate atât de către persoanele fizice, cât și de cele juridice, având un catalog diversificat.

Livrarea produselor achiziționate se face ușor și rapid, având posibilitatea de a alege metodă cea mai potrivită în funcție de dorințele dumneavoastră.