• Numai online

Coloranti pentru mastic

30,00 lei
cu TVA

Colorant pentru mastic in pasta 

Culoare
  • Alb
  • Negru
  • Galben
  • Maro
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Este un colorant in pasta pentru masticuri poliesterice/epoxidice

Acesta nu afecteaza capacitatea de lipire ,rolul lui fiin de a colora masticul pentru a ajunge la nuanta dorita .


10 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Colorant
Utilizat pentru
Mastic/Rasini
Miros
Specific
Culoare
Alb,Negru,Rosu,Galben,Maro
Cantitate
30 ml

Referinte specifice

2 alte produse din aceeasi categorie:

60,00 lei

Mastic poliesteric tixotropic

Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo are o vascozitate ridicata,acesta  este un produs pe baza de rasini poliesterice  condensat  pre-accelerat cu intaritor.
Produsul are o ctivitate foarte buna la temperaturi scazuterezitenta , mecanica si chimica. Dupa intarire este foarte stabil.

 Masticul/Adezivul  solid tixotropic SPRINT Tixo este folosit pentru chituirea si lipirea placilor de marmura, piatra naturala, mozaic, travertin

Timpul lui de intarire variaza in functie de deperatura de lucru EX: La o temperatura de 20 grade se intareste in apox 3-5 minute.

150,00 lei

Mastic epoxidic pentru piatra naturala Sprint M26

Sprint M26 este un adeziv tixotropic pe baza de rasini epoxidice. Sprint M26 este folosit pentru lipirea si chituirea  permanenta a granitului, marmurei si oricarui tip de piatra naturala sau artificiala prelucrata.Totodata a materialelor heterogene deoarece realizeaza o adeziune buna pe lemn, metal, sticla si beton.Este usor de colorat cu paste colorante speciale pentru adezivi epoxidici.O piesa lipita cu acesta poate fi transportata dupa aproximativ 10-12 deoarece intarirea lui este lenta. Este foarte bun pentru lipiri verticale,rezistent la razele uv si la agentii atmosferici. Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior. Are o rezistenta foarte mare la imbatranire si o contractie foarte mica la intarire.