ACTION³ Curata,Lucideaza si Protejeaza (Detergent hidro-repelent)

65,00 lei
cu TVA

ACTION3 este un detergent de pulverizare de ultimă generație într-o singură acțiune de: curățare minuțioasă, luciu de suprafață crescut și protecție, deoarece oferă un efect hidrofug.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

DESCRIERE

ACTION3 este un detergent de pulverizare de ultimă generație într-o singură acțiune de: curățare minuțioasă, luciu de suprafață crescut și protecție, deoarece oferă un efect hidrofug.

Produsul este proiectat pentru a fi utilizat pentru curățarea regulată a suprafețelor din granit, marmură și conglomerate lustruite sau lustruite. Cele mai bune rezultate sunt obținute prin utilizarea produsului pe substraturi tratate deja cu antipatare.

METODA DE UTILIZARE

Agitați sticla bine înainte de utilizare, apoi pulverizați produsul pe suprafață și răspândiți-o cu o cârpă de bumbac care nu are culoare(alba)  . După câteva minute, se va putea lustrui cu o cârpă pentru a uniformiza orice denivelări. Produsul nu apără marmura de calcar de substanțe acide, cum ar fi oțet, sucuri de fructe, lămâie și altele asemenea

PRECAUȚII

Nu utilizati produsul in exces și, de asemenea, nu folosiți pe suprafețe neabsorbante, cum ar fi ceramica. Produsul poate tonifica ușor. Nu udați și nu spălați suprafața după aplicare timp de câteva ore.

CARACTERISTICI CHIMICE SI FIZICE

Aspect Opalescent Color LiCHID

Miros parfumat Greutate specifică 0,985 ± 0,01 g / cm³

pH 7 Biodegradabilitate Peste 90%

Depozitare

12 luni în recipiente originale închise și la temperaturi cuprinse între + 10 ° C și + 25 ° C

AVERTIZĂRI

Ingrediente conforme cu Regulamentul (CE) nr. 648/2004: sub 5% tensioactivi anionici, surfactanți neionici, parfumuri

Nu se dispersează în mediu. Pe lângă bunele practici de lucru, înainte de aplicarea produsului, este recomandabil să citiți fișele cu date de securitate disponibile pe site-ul nostru www.federhomecare.it sau la cererea dealerului local, precum și instrucțiunile de pe ambalaj. Nu depozitați produsul la temperaturi sub 10 ° C. Respingem toată responsabilitatea pentru lucrările și pentru daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare și greșită a produsului. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și metodele de utilizare provin din rezultatele de testare în laborator și tehnice aprofundate. Cu toate acestea, întrucât nu este posibil să se producă alte elemente de judecată atunci când produsele sunt utilizate, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Utilizatorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea produsului, având grijă să experimenteze în prealabil caracteristicile acestuia. Producția, chiar parțială, a fișelor noastre tehnice este interzisă. Datele se referă la standardele în vigoare la data tipăririi din 2013. Compania își rezervă dreptul de a le modifica fără notificare prealabilă.


12 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
DETERGENT/IMPERMEABILIZANT
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
BLATURI/GLAFURI/PERVAZE
Cantitate
750ml
Tip suprafata
Granit/Marmura/Travertin/Piatra Naturala
Tip aplicare
Pulverizat

Referinte specifice

8 alte produse din aceeasi categorie:

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

120,00 lei

IDROSOLV Produs hidrofug pe bază de solvent

IDROSOLV este è un produs hidrofug permeabil pe bază de solvent și gata de utilizare, atât pentru interior cât și pentru exterior, ideal pentru toate suprafețele de construcție absorbante cu grad de porozitate mediu și înalt, precum teracotă, piatră naturală, marmură, granit, travertin, aglomerate, mozaic, ciment, etc. Împiedică pătrunderea umidității eliminând formarea eflorescențelor saline, reduce absorbția apei, inhibă formarea mucegaiului și algelor. Împiedică depunerea prafului din atmosferă permițând astfel o ușoară curățare ulterioară de întreținere. Nu-și modifică permeabilitatea la abur și permite materialului tratat o bună transpirabilitate, o excelentă rezistență la agenţii atmosferici și la ploi acide.

200,00 lei

kit marmura

KIT MARMO este un kit conceput special pentru intretinerea si tratarea blaturilor de bucatarie si baie din marmura,travertin,foarte usor de utilizat.

155,00 lei

OLEO CARE produs oleorepelent pe bază de apă

OLEO CARE este un tratament hidro-oleorepelent pe bază de apă cu „efect natural” ideal pentru protejarea pardoselilor, finisajelor și suprafețelor de acoperire din teracotă, plăci ceramice, ciment, clincher, marmură, piatră naturală, aglomerate de ciment și rășină. Penetrează fără să modifice aspectul vizual al materialelor tratate și respectă transpirarea naturală a acestora. Conferă un efect excelent hidrorepelent și reduce drastic absorbția substanțelor uleioase. Protejează, de asemenea, împotriva agenţilor atmosferici, murdăriei și majorităţii posibilelor pete, făcând ca suprafețele tratate să fie mai ușor și rapid de curățat.

150,00 lei

QUARTZ KIT-KIT pentru mentenanta quartz

kitul pentru curățare și menținerea suprafețelor din rășina compozit de cuarț, este studiat special pentru îndepărtarea calcarului sau a mineralelor ,urmele lasate de  apă și a altor produse utilizate frecvent. Ideal pentru blaturi de bucatrie,de baie,mese si suprafete care sufera zilnic de atacul diferitelor substante care ataca si lasa pete pe suprafata.

100,00 lei

IDRO CARE Produs hidrofug pe bază de apă

IDRO CARE este un tratament hidrofug permeabil pe bază de apă cu caracteristici tehnice pentru

protecția cu „efect natural” a suprafețelor de ciment, teracotă și piatră naturală absorbantă, aplicate pe

podea sau suprafața de acoperire, atât la interior cât și la exterior. Produsul penetrează în profunzime,

cu acțiune eficientă împotriva formării eflorescențelor, permițând materialului tratat să respire.

Recomandat, de asemenea, ca tratament prealabil înainte de rostuirea materialelor poroase.

155,00 lei

OLEOSOLV Produs oleorepelent pe bază de solvent

OLEOSOLV este un protector hidro-oleorepelent pe bază de solvent, ideal pentru suprafețe puțin

absorbante cum ar fi: gresie porțelanată (atât lucioasă cât și opacă), marmură și granit lucios,

aglomerate și mozaic, și toate materialele cu finisaje lucioase, netede sau nu.