A-PLUS Nuantator hidro/oleo-repelent

200,00 lei
cu TVA

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină.

CANTITATE
Cantiate

 

Plata securizata

  Politici de livrare

expediem in maxim 48 de ore

 

Politica de retur

Tonifiant de impermeabilizare la ulei pentru materialele de construcție recompuse, pe bază de rășină 

LA CE ESTE BUN ȘI LA CE SE FOLOSEȘTE 

A-PLUS este un produs tonifiant de impermeabilizare la ulei, nefilmogen, de ultimă generație, conceput în mod specific pentru aplicare pe suprafețe compacte cu un grad mic de porozitate, precum materialele recompuse pe bază de rășină. Ideal pentru evidențierea și aducerea la lumină chiar și a culorilor cele mai șterse, protejând suprafețele de probleme precum amprentele digitale imprimate prin utilizarea normală sau cauzate în faza de instalare. Produsul poate fi aplicat fie pe plăci, fie pe articole finite precum plite, blaturi pentru lavoare etc. Excelenta formulă stabilă și impregnantă face ca A-PLUS să fie utilizabil și pentru recuperarea și înnoirea culorii suprafețelor uzate, precum pardoseli, scări, pervazuri, balustrade, mese etc., evidențiind tonurile cromatice și protejând totodată structura suprafeței, fără a crea pelicule inestetice. Produsul este stabil împotriva radiațiilor UV și a spălărilor de întreținere. Excelent atunci când este utilizat cu gama de produse de întreținere precum A-SHINE, spray de curățare care nu lasă halouri, sau în combinație cu A-CLEANER, detergent specific pentru îndepărtarea depunerilor de calcar. 

CUM ȘI DE CE SE FOLOSEȘTE 

Produsul se utilizează în forma în care este furnizat. Pe suprafața perfect curată și uscată, Distribuiți produsul A-PLUS în cantitate mică la fiecare aplicare, în mod uniform și regulat, evitând formarea de pete de exces de produs pe suprafață și folosind un tampon, o perie lată moale sau o cârpă de bumbac necolorat. Formula este echilibrată atât pentru lucrul în linie automatizată, cât și pentru lucrările manuale, fără a încărca prea mult suprafața și fără a se usca prea repede. Aplicarea prin metoda manuală pe plăci: aplicați A-PLUS pe placa dispusă orizontal, picurând produsul în stropi și uniformizându-l cu ajutorul unui tampon. După câteva minute, aplicați produsul A-PLUS prin stropire și masați-l cu un șervețel moale și uscat de hârtie sau cu o cârpă de bumbac, îndepărtând eventualele excese. Aplicare: aprovimativ 35/55 mp/l. Aplicarea automată pe plăci lucioase și perfect uscate: aplicați prin pulverizare pe plăcile dispuse orizontal la capătul liniei de ceruire, folosind mașina de ceruire, apoi treceți produsul pe sub tampoanele de fetru în scopul uniformizării și înlăturării exceselor. Aplicare: aproximativ 50/80 mp/l. 

APLICARE 

APROXIMATIV 35-80 Mp/l, depinde de metoda de operare și de suportul tratat. 

PRECAUȚII 

Faceți întotdeauna 

un test preliminar, într-un loc puțin vizibil, pentru a verifica compatibilitatea cu suprafața, pentru a verifica următoarea nuanță a materiale și pentru a verifica consumul in funcție de absorbția materialului pentru care este destinat și la metoda de procesare. 

Nu aplicați la temperaturi mai mici de 10°C, pe suprafețe prea calde sau în bătaia soarelui, temperatura optimă pentru tratare este cuprinsă între 10°C și 25°C. Protejați suprafața de contactul cu apa în primele 24 de ore. 

AVERTISMENTE 

Consultați fișa de siguranță disponibilă la cerere. 

AMBALAJ 

Sticle de 1 l – 12/24 buc 

Canistre de 5 l – 4/6 buc. 

Canistre de 10 lt/25 lt 

MANIPULARE ȘI DEPOZITARE 

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 0 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare. 

LIMITE DE RESPONSABILITATE 

Declinăm orice răspundere în ceea ce privește producția și daunele care ar putea rezulta din utilizarea necorespunzătoare sau incorectă a produsului, precum și din depozitarea necorespunzătoare a acestuia. Indicațiile pe care le oferim cu privire la caracteristicile produsului și la modul de utilizare al acestuia provin din rezultate aprofundate ale testelor de laborator și din experienţă. Cu toate acestea, nefiind posibilă stabilirea altor reguli în ceea ce privește utilizarea produselor, aceste indicații nu trebuie considerate obligatorii și, prin urmare, nu reprezintă o garanție formală. Pe lângă o bună practică de lucru, înainte de aplicarea produsului se recomandă citirea fişelor de siguranță, precum și a instrucțiunilor de pe ambalaj. Se recomandă efectuarea întotdeauna a unui test preliminar pentru a verifica compatibilitatea produsului cu suprafața ce urmează a fi tratată și cu efectul dorit, precum și pentru a putea stabili cel mai bine consumul în funcție de caracteristicile materialului pentru care este destinat produsul și de sistemul personal de folosire. 

PRODUS PENTRU UZ PROFESIONAL 


24 Produse

Specificatii

TIP PRODUS
Impermeabilizant/Nuantator de culoare
Tip solutie
Lichid
Utilizare
Interior/Exterior
Utilizat pentru
Compozit/Quartz
Caracteristici cheie
Excelenta formulă stabilă și impregnantă face ca A-PLUS să fie utilizabil și pentru recuperarea și înnoirea culorii suprafețelor uzate, precum pardoseli, scări, pervazuri, balustrade, mese etc.
Cantitate
1L

Referinte specifice

13 alte produse din aceeasi categorie:

130,00 lei

BRILL01 Impermeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

  • Nou
140,00 lei

A LUX Impermebilizat Oleorepelent cu efect de umed

Impremeabilizant hidrofug cu efect de umed lucios  pe baza de solvent pentru , granit,marmura ,travertin ,pentru suprafeţe din piatră naturală cu porozitate scăzută, medie şi ridicată. Conferă suporturilor tratate o rezistenţă ridicată la fărâmiţare printr-un proces de consolidare superficială. Ideal pentru interior şi pentru exterior.

130,00 lei

ANTIQUE MARBRE Protecție antipete filmogenă, cu efect de umed mat

ANTIQUE MARBRE HD62 este un agent protector cu efect de reîmprospătare, de formă autocatalitică și având un grad înalt de rezistență la agenți chimici, ploi acide, uleiuri, grăsimi și substanțe organice; reînsuflețește materialele poroase oferindu-le un aspect antichizat, evidențiindu-le tonalitățile și conferindu-le un luciu adecvat, cu efect „umed”. 

110,00 lei

SIRIUS STONE Ceară lichidă specială de lustruire

SIRIUS STONE este un produs special, alcătuit dintr-o dispersie de ceară lichidă inclusă în solvent. Specific tratamentului de protecție prin lustruire, întăririi de fond, finisajului și întreținerii suprafețelor din marmură, travertin, granit, aglomerate, pentru blaturi de baie, bucătărie, mese și bufete care au fost supuse procesului de lustruire sau polizare. 

150,00 lei

CTF-40 Protecție impermeabilă la apă și ulei

CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terrazzo, aglomerate, betoane, aglomerate calcaroase etc. CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie în general. Antizgârieturi și antigraffiti

200,00 lei

ZIMBABLACK Corector de culoare pentru granit, marmură, piatră naturală

ZIMBABLACK este un produs impregnant durabil, a cărui formulă saturează suprafețele pentru a acoperi petele existente cu culoarea negru Zimbabwe. ZIMBABLACK este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru înnegrirea marmurei și granitului de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, Negru Marquinia, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne

  • Nou
70,00 lei

BRILLANTE Detergent Antistatic

BRILLANTE este un produs genial deodorant super concentrat, intens parfumat pentru curățare și întreținere utilizarea zilnică a podelelor și suprafețelor dure, ceramică, portelan, teracota, marmura, toalete, suprafete

lavabile etc... este potrivit pentru curățarea zilnică a tuturor pardoselilor, chiar si a celor protejate cu ceara întrucât nu îndepărtează tratamentele aplicate.

120,00 lei

LITHOS Protecție de profunzime impermeabilă la apă pe bază de solvent

LITHOS este un produs de impermeabilizare la apă de profunzime, cu grad mic de viscozitate, pe bază de oligomeri silanici amestecați cu solvenți pe bază de hidrocarburi, cu o capacitate înaltă de pătrundere a impermeabilizării la apă în materialele de piatră și pentru toate suprafețele de construcție absorbante, precum marmură, granit, travertin, piatră naturală, ceramică, teracotă, aglomerate, gresie grosieră, ciment, pentru uz de interior, ca și de exterior.

220,00 lei

PRO GRIP Base Tratament antialunecare pentru pardoseli din gresie, granit, ceramică

PRO GRIP Base este produsul ideal pentru a proteja toate suprafețele de granit, ceramică glazurată, etc., împotriva alunecării, atât la interior cât și la exterior. Perfect pentru pardoseli de tip lucios sau periculoase datorită alunecării atunci când sunt ude. PRO GRIP Base este un produs agresiv cu suprafețele de sticlă și siliciu: protejați suprafețele sensibile pentru care produsul nu este destinat. 

200,00 lei

IMPRIM RTF Corector de culoare pentru suprafețe lucioase/mate precum granit, marmură, piatră naturală

IMPRIM RTF “Corector” este un produs care, prin adăugarea anumitor pigmenți, se utilizează pentru închiderea nuanței marmurei și granitului negre de tip Negru Africa, Negru Zimbabwe, marmurei și granitului verzi de tip Verde Alpi, Verde Guatemala, marmurei și granitului roșii sau altminteri închise la culoare, conferindu-le un aspect de luciu umed, reînsuflețind tonurile cromatice pentru mulți ani și aducând la lumină chiar și culorile cele mai terne.